Zawody sekcji Taekwondo z Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Przewornie W piątek, 6 grudnia 2019r., w małej sali gimnastycznej w Zespole Szkolno- Przedszkolnym odbyły się zawody działającej przy placówce sekcji Taekwondo. Publikujemy fragmenty walk, z udziałem Patryka Kozieła, który niedawno zdobył tytuły mistrzowskie w zawodach ogólnopolskich. Relacja z wydarzenia już w najbliższym wydaniu Słowa Regionu. Zawody sekcji Taekwondo z Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Przewornie
Watch the video

W piątek, 6 grudnia 2019r., w małej sali gimnastycznej w Zespole Szkolno- Przedszkolnym odbyły się zawody działającej przy placówce sekcji Taekwondo. Publikujemy fragmenty walk, z udziałem Patryka Kozieła, który niedawno zdobył tytuły mistrzowskie w zawodach ogólnopolskich. Relacja z wydarzenia już w najbliższym wydaniu Słowa Regionu.

Komentarze   

Kibic Permalink4 0 Kibic
RE: Zawody sekcji Taekwondo z Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Przewornie
Cytuję Marian:
A to dużo, za ok cztery treningi w miesiącu? Nie wiem, pytam.

Właśnie wydaje mi się, że bardzo dużo. Pewnie są jakieś koszty inne i to nie jest tak na czysto, bo wychodzi 400 zł za godzinę pracy (złoty interes na wsi, w Przewornie nigdy nic innego oprócz piłki nie było to się ludzie łatwo dają robić). W Grodkowie 100 zł miesięcznie za 2 treningi w tygodniu, grupy podzielone na kategorie wiekowe. Nie ma czegoś takiego, że przedszkolaki trenują z młodzieżą.
2019-12-12 18:21 Cytować Zgłoś administratorowi
Marian Permalink3 0 Marian
Zawody sekcji Taekwondo z Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Przewornie
A to dużo, za ok cztery treningi w miesiącu? Nie wiem, pytam.
2019-12-12 16:17 Cytować Zgłoś administratorowi
Marian Permalink2 0 Marian
Zawody sekcji Taekwondo z Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Przewornie
Jest napisane, że miesięczny koszt to 120 zł :-)
2019-12-12 16:15 Cytować Zgłoś administratorowi
Kibic Permalink1 0 Kibic
RE: Zawody sekcji Taekwondo z Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Przewornie
W gazecie jest napisane, że składka to 120 zł na miesiąc, jeden trening w tygodniu. Heh, ludzie to się dają robić. Pan Trener robi interes, sekcja liczy około 40 osób, łatwo obliczyć jakie pieniążki na miesiąc za około 10-12 godzin pracy. Sala pewnie za darmo.
2019-12-12 16:09 Cytować Zgłoś administratorowi
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.