Gęś, wyjątkowy przyjaciel człowiekaJest bardzo czujna. Biegnie z psami, gdy do furtki podejdzie kurier lub listonosz. Ona gęga, a one szczekają i stają w jej obronie, gdy jest taka potrzeba. Nie pozwoli obcym wejść na podwórze i zawsze daje znać, jak się ktoś zbliża. Od maleńkości chodzi na spacery z właścicielami nad zbiornik zalewowy. To niesamowite i nieprawdopodobne, mimo że jest gęsią, zachowuje się jak wierny i oddany przyjaciel człowieka.
Zapraszamy do obejrzenia filmu o gąsce Balbinie z Przeworna.
Jest bardzo czujna. Biegnie z psami, gdy do furtki podejdzie kurier lub listonosz. Ona gęga, a one szczekają i stają w jej obronie, gdy jest taka potrzeba. Nie pozwoli obcym wejść na podwórze i zawsze daje znać, jak się ktoś zbliża. Od maleńkości chodzi na spacery z właścicielami nad zbiornik zalewowy. To niesamowite i nieprawdopodobne, mimo że jest gęsią, zachowuje się jak wierny i oddany przyjaciel człowieka.
Zapraszamy do obejrzenia filmu o gąsce Balbinie z Przeworna.
Pogryzienia
Niby takie grzeczne psy. A moja córka idąc na spacer przeżyła horror. Moją małą suczke, ich pies wciągnął przez ogrodzenie i zaczął szarpać.
no tak. z tym zastrzeżeniem że ludzie to są prawdziwe świnie,. świnia ma 99% zgodności genomu z genomem ludzkim. na uczelniach medycznych studentom pokazuje sie organy świni tj płuca żołądek nerki wątrobe itd jako organy ludzkie i nikt poza profesorem weterynarii nie zorientuje si e że to są organy świni a nie człowieka. poza tym świnia służy jako dawca pysznej karkówki łopatki golonki szunki słonicy boczku itd. u człowieka temat nieosiągalny. świnia w swojej mądrości nie psuje planety plaskiem propagandą skażeniami atomowymi szkłem i chciwością. człowiek w tym zakresie nie zna ograniczeń. planeta dla człowieka jest objektem jednorazowego użytku. taka zabawka z internetu o nieskończonych zasobach.
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.
Komentarze
Niby takie grzeczne psy. A moja córka idąc na spacer przeżyła horror. Moją małą suczke, ich pies wciągnął przez ogrodzenie i zaczął szarpać.
Cytuję lucjan:
Piszę o tobie narcystyczny kretaczu. Ta gęś wychowana z psami zachowuje się jak pies. Dużo bym dał za to abyś ty wychował(a) się z mądrymi ludźmi.
Cytuję spajker.: - wydaje ci się, że świat kręci się wyłącznie wokół ciebie. To jest artykuł o gęsi, a ty piszesz o sobie.
Cytuję .:
no tak. z tym zastrzeżeniem że ludzie to są prawdziwe świnie,.
świnia ma 99% zgodności genomu z genomem ludzkim. na uczelniach medycznych studentom pokazuje sie organy świni tj płuca żołądek nerki wątrobe itd jako organy ludzkie i nikt poza profesorem weterynarii nie zorientuje si e że to są organy świni a nie człowieka. poza tym świnia służy jako dawca pysznej karkówki łopatki golonki szunki słonicy boczku itd. u człowieka temat nieosiągalny. świnia w swojej mądrości nie psuje planety plaskiem propagandą skażeniami atomowymi szkłem i chciwością. człowiek w tym zakresie nie zna ograniczeń. planeta dla człowieka jest objektem jednorazowego użytku. taka zabawka z internetu o nieskończonych zasobach.
Cytuję .: - nie tak jak ludzie.
Świnie też są bardzo inteligentnymi zwierzętami.
Cytuję lucjan:
Cytuję lucjan:
Tartanek szykuje swoją BALBINKE do wyborów :) żenada
Cytuję lucjan:
sugeruję że Ptasie Goooowno Rozpuściło ci mózg. obsesji nie szukaj daleko. znajdziesz ją w lustrze.
Cytuję lucjan:
wielki to był ptak co co na głowę narobił.
Rano sprzedaje drób na mięsnym a po południu się z nim bawię w domek
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.