Czy mieszkańcy naszego powiatu są za przyjmowaniem migrantów?
Czy w powiecie strzelińskim powstanie ośrodek dla migrantów? Na razie nie ma takich planów. Wiadomo jednak, że podobne placówki mają powstać na Dolnym Śląsku. W całej Polsce planuje się utworzenie 49 Centrów Integracji Cudzoziemców. Zapytaliśmy przypadkowo spotkanych mieszkańców, co sądzą o przyjmowaniu migrantów.
Oto ich odpowiedzi. 🗣️

Czy mieszkańcy naszego powiatu są za przyjmowaniem migrantów?
Watch the video

Czy w powiecie strzelińskim powstanie ośrodek dla migrantów? Na razie nie ma takich planów. Wiadomo jednak, że podobne placówki mają powstać na Dolnym Śląsku. W całej Polsce planuje się utworzenie 49 Centrów Integracji Cudzoziemców. Zapytaliśmy przypadkowo spotkanych mieszkańców, co sądzą o przyjmowaniu migrantów.
Oto ich odpowiedzi. 🗣️

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Luśka z Niemiec
TruckdriverDST powiedziała :
Zapraszam do Francji czy Szwecji i choćby UK o innych krajach już nie wspomnę. Chcesz ciapatych w Polsce zabierz ich do swojego domu i utrzymuj. Za kilka lat we własnym kraju będziesz siedział cichutko do sklepu będziesz się bał wyjść. Znawcy tematu co wiedzę czerpią z tv. Zastanówcie się czy chcecie dla swoich dzieci takiej przyszłości..?? Później będzie już za późno,to jak wszawica ciężko będzie...
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłosci ze masz racje.

0
TruckdriverDST
Zapraszam do Francji czy Szwecji i choćby UK o innych krajach już nie wspomnę. Chcesz ciapatych w Polsce zabierz ich do swojego domu i utrzymuj. Za kilka lat we własnym kraju będziesz siedział cichutko do sklepu będziesz się bał wyjść. Znawcy tematu co wiedzę czerpią z tv. Zastanówcie się czy chcecie dla swoich dzieci takiej przyszłości..?? Później będzie już za późno,to jak wszawica ciężko będzie...
4
Kiebeby
Ale kazdy w strzelinie jadl kebaba kolo policji czy kuchnie azjatycka u wietnamca. Nie mierzcie wszystkich ta sama miarą. Nas tez nikt nie chce za granica, po co jezdzic do roboty do niemiec? U nas roboty jest w bród. A skoro polaczki jezdza do Niemiec i nie ma komu robic to do nas przyjeżdżają zeby uzupelnic wolne etaty. Wszyscy najwięksi polscy patrioci siedza w Niemczech i pracuja na niemiecka gospodarke.
-5
Chłop z prawdziwego PSL
Kebab
Dlaczego zakładasz że każdy jadł tam kebaba?, bo ja nigdy tego nie jadłem. Co do kuchni azjatyckiej, nie muszę chodzić po barach bo mam dwie prawe ręce. Do legalnych pracujących imigrantów, nikt się nie czepia bo żyją normalnie. Problem jest z nielegalnymi typami, których niemcy sprowadzili i chcą wszystkim wciskać. Dlaczego Polak na dorobku ma utrzymywać obcych, kiedy sam mało zarabia?. Młodzi pracujący własnych mieszkań nie mają, a obcym 49 ośrodków budują. Kto za to płaci?, bo UE swoich pieniędzy nie ma!!!.
2
spajker.
nie jadłeś kebaba? 12 wiórów mięsa drobiowego najtańszego + kartofel usmażony na frytki + porcja najtańszej bialej kapusty = kebab za jedynie 40 zeta czyli z twoją dniówkę. jak to robisz w domu za 2,65 zeta to jesteś dziadem. no ale jak zabierzesz swoja kobietę na kebaba i wydasz stówę to ją z dumy głowa przed seksem przestanie boleć. no będzie sie mogła przed koleżankami pochwalić że jadła na mieście a nie w domu.
0
spajker.
proponuję import cyganów

https://www.youtube.com/watch?v=JtDwY4igcKw

1
776
Mieszkaniec powiedziała :
Pięć tysięcy polskich alkoholików,lumpow jest bezdomnych w Berlinie.O czym tu gadać poruszać ten temat.Wstyd przynoszą dziady.
A gdzie teraz głupiego najdzie by uwierzył. Mówisz chyba o sobie 😆

-1
Mateusz
Bardzo dobry komentarz. Mam jedno zasadnicze ALE. Poruszamy się po symptomach. Bo zasadnicze pytanie o przyczynę nie jest zadawane.To ja sobie pozwolę je zadać: kto stoi za zalewem chrześcijańskie j Europy niekompatybilny m Islamem? Kto w historii liczył pieniądze tam gdzie chrześcijanie tłukli się z muzułmanami? Kto korzysta z doktryny divide et impera w dzieleniu i zarządzaniu społeczeństwami ? Odpowiadając na te pytania dojdziemy do sedna. Do nowotworu, który od setek lat toczy ludzkość. Ale...to nie dobra o tym mówić. PS. Polecam wszystkie wywiady/rozmowy z Markiem Chodorowskim na kanale Salon Ludzi Wolnych.
2
Polak
Ppppp powiedziała :
Uwierz ze większość z tych ludzi pracuje ale oczywiście czarne owce sa wszedzie. Bylem kiedys w Holandii, wyobraź sobie ze kazdy menel na ulicy to polak... Jak w Holandii widzisz menela to na 1000% polak! Co o tym myslisz? A pozatym temat migracji juz raczej jest przesadzony i beda deportacje wiec po co budzic niepokój wśród społeczeństwa? Przeciez te brudasy i tak nie chca tu przyjechac
Putinowskie trole tu nawet na forum piszą posty. Tego się nie spodzieałem. Byłem w Holandii i Niemczech. Tam wieczorem spokojnie na spacer nie można wyjść a kobiety same w ogóle nie wychodzą po zmroku że strachu. Meneli polskich tam w ogóle nie widziałem bo każdy polak jedzie za granicę pracować a nie menelować. Za to wszędzie tam można zauważyć ubogacenie kulturowe ludzi z afryki którzy nie są nauczeni pracy tak jak europejczycy. Oni żyją tak jak u siebie w afryce z dnia na dzień a nie żeby coś osiągnąć czegoś się dorobić. Mają zupełnie inne podejście do życia niż europejczycy. Kto nie żył w ostatnich latach w Holandii lub Niemczech powinien tam pojechać i sam się przekonać jak zachowują się tam uchodźcy. Wierzcie mi że nie chciałby takiego w Polsce.

3
Kolpolo
Obawiam sie ze tez menelowałes jak reszta polakow
-1

Obejrzyj również