ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

fire
RE: Policja i dyrektor PZD apelują do mieszkańców powiatu
Porządki to trzeba zacząć robić od samego siebie. Rolnik, który wyjeżdża z pola powinien po sobie posprzątać drogę a nie czym prędzej uciec, jak to ostatnio miało miejsce w Świnobrodzie. Gość wyjechał ciągnikiem , nawalił błota, godzinę później wracam - błoto nie posprzątane. Powinno się porządnie ukarać, obciążyć kosztami uprzątnięcia i może by to miało jakiś efekt. To co się dzieje w PZD pozostawię bez komentarza...
0
prego
Na sygnale
A moż w końcu zaczniecie karać tych co odpowiadają za stan dróg- to większe zagrożenie
0
MilczecDarmozjady
darmozjady z miasta mordy w kubeł
0
Sposób
ja powiedziała :
A gdzie s służby jeśli chodzi o naszą cukrownię.Jeżdżę tamtędy codziennie i takiego syfu jak tam to nie ma nigdzie,nie mówiąc już o wymuszających pierwszeństwo panach kierowcach wyjeżdżających z placu.Dziwne,że Policja i Straż Miejska trzymają się od tamtego miejsca z daleka,czyżby była jakaś cicha umowa z cukrownią?Tylko czekać,aż stanie się jakieś nieszczęście.
Masz rację. Wszystkich należy traktować równo. Żadnej taryfy ulgowej tak jak to robi PiS. Popieram.

0
ja
A gdzie s służby jeśli chodzi o naszą cukrownię.Jeżdżę tamtędy codziennie i takiego syfu jak tam to nie ma nigdzie,nie mówiąc już o wymuszających pierwszeństwo panach kierowcach wyjeżdżających z placu.Dziwne,że Policja i Straż Miejska trzymają się od tamtego miejsca z daleka,czyżby była jakaś cicha umowa z cukrownią?Tylko czekać,aż stanie się jakieś nieszczęście.
0
Ja_ncio
Ja tam swoje wiem. Trzeba karać i zamykać i rekwirować co się da.
0
dst
i dyrektor apeluje hahaha
to ciekawe od trzech lat dzwonię do dyrektor PZD i informuję o błocie na drogach a on wydzwania do straży pożarnej że zagrożenie na drodze. Kto kogo robi w BALONA lol
0
elo elo
Karać, karać, prawo jazdy zabierać, ciągniki odbierać bo inaczej nic to nie pomoże. Ja wiem o czym mówię, bo inaczej nic to nie pomoże. Okropne to jest.
0

Przeczytaj też