ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Warhlak
kino
Ja myślałem że odsunięcie od władzy byłego starosty coś zmieni. Myliłem się. To co się teraz dzieje to jest jakaś masakra, szpital potajemnie do sprzedaży, oddziały do likwidacji, ludzie na bruk. Zespół placówek oświatowych, wybory nowego dyrektora, najgorsza kandydatura i osoba zostaje dyrektorem tylko dlatego że pozostali byli powiązani z byłym starostą. Rozdzielenie centrum, ja się pytam po co??? Kasy nie ma a tu powstaje nowy (stary twór) zamiast szukać oszczędności. Głosując na obecnego starostę myślałem że w końcu układy się skończą, myliłem się. Jestem pewny że konkurs na dyrektora szkoły w Ludowie to tylko proforma, bo pewne jest że konkurs wygra skończony politycznie Pan Ryszard H. obecnie kolega starosty lub jego przemiła siostra Anna .. Co kraj to obyczaj, czy ktoś chce się ze mną założyć??? Pozdrawiam i życzę sukcesów wszystkim poplecznikom, karierowiczom i panu Panie Starosto.
0
karierowicz
RE: Powiat strzeliński jak zdradzony mąż
http://www.prw.pl/articles/view/41911/Byly-prezydent-Swidnicy-pracuje-we-wroclawskim-urzedzie-pracypan Raba ma nowy fach
0
xenomorf
Czy za kilka miesięcy nasz szpital kupi spółka polskie szpitale???
0
xenomorf
Pamiętacie akcję jak zbierano podpisy przeciw Sołowiejowi w obronie szpitala??? Teraz jest on już dobry? Ciekawe gdzie te podpisy? Może u pani Dorotki? Mogą się przydać? No wtedy był zły a teraz jest dobry???Te rzekoma salowa - kto obniżył wynagrodzenia poprzez zabór dodatków stażowych???
0
xenomorf
Salowa powiedziała :
Jakby nie nowy prezes który wycofał z sądu wniosek o likwidację szpitala, to wszyscy byliby już pozwalniani. Więc straszenie pań zwolnieniami jest żałosną wrzutą kogoś kto jest związany z poprzednim starostą i poprzednim prezesem, którym plany związane ze szpitalem pokrzyżowały przegrane przez nich wybory.
Salowa powiedziała :
Jakby nie nowy prezes który wycofał z sądu wniosek o likwidację szpitala, to wszyscy byliby już pozwalniani. Więc straszenie pań zwolnieniami jest żałosną wrzutą kogoś kto jest związany z poprzednim starostą i poprzednim prezesem, którym plany związane ze szpitalem pokrzyżowały przegrane przez nich wybory.
Czemu kłamiesz nieudolnie? Upadłość nie oznacza zwolnienia. I tak naczeka. Wójtowie kasy nie dadzą. No to albo padnie szpital abo go sprzedadzą. I nie podszywaj się pod salową. Wstydu nie masz.

0
Salowa
0
xenomorf
Ciekawe czy prawdziwa jest informacja, że w szpitalu zwolnią salowe a sprzątanie przejmie firma IMPEL??? Może zamiast akty i cywile zamiast kpić powiedźcie ludziom co stracą prace albo przejdą do IMPELA za śmieciowe wynagrodzenie jak dobrze wyszli na głosowaniu na tych ludzi??? No ale przecież nie odpowiecie. Nie potraficie. Po za tym uważam, że szkołę w Ludowie trzeba zamknąć.
0
xenomorf
Akta - nie masz nic do powiedzenia? To widać. Pustostan z ciebie.
0
cywil
akta powiedziała :
xenomorf powiedziała :
Cytuj :
Człeku marny , a co to jest dobra szkoła ? LO bo mature zdaje prawie 100 % ? Bo nie mają przedmiotów zawodowych a wszyscy uczniowie siedza u swoich belfrów na korkach ??? Ludów jest szkoła specyficzną , dająca uczniom wykształcenie średnie zawodowe, wielu z nich nie ma ambicji uczyć sie dalej więc po prostu odpuszcza sobie maturę , skupiając sie na egzaminach zawodowych. Dlatego też do Ludowa często trafia mlodzież slabsza co nie znaczy że gorsza - mają po prostu w życiu inne priorytety. I uwierz - wielu z absolwentów Ludowa doskonale radzi sobie w przyszłym życiu zawodowym...
Dobra szkoła to taka, która wypuszcza absolwentów słynnych z jakiegoś fachu. Proste pytanie - wskaż mi znanych absolwentów ludowa. Bo tekst, że sobie radzą to ja ci powiem, że absolwenci szkół w Celestynie też sobie radzą. Różnica jest tylko taka,;że Celestyn dostaje tylko subwencję a ludów dodatkowo ma dostać kasę bo subwencja jest mniejsza. Kosztem innych.
...........CYTAT :Dobra szkoła to taka,która wypuszcza absolwentów SŁYNNYCH z jakiegoś fachu!!!!!!! Pytanie : Wg twojego "rozumku" jakie FACHY uważasz za słynne?
xenomorf ma słynny fach - fachmajster lol

0
akta
xenomorf powiedziała :
Cytuj :
Człeku marny , a co to jest dobra szkoła ? LO bo mature zdaje prawie 100 % ? Bo nie mają przedmiotów zawodowych a wszyscy uczniowie siedza u swoich belfrów na korkach ??? Ludów jest szkoła specyficzną , dająca uczniom wykształcenie średnie zawodowe, wielu z nich nie ma ambicji uczyć sie dalej więc po prostu odpuszcza sobie maturę , skupiając sie na egzaminach zawodowych. Dlatego też do Ludowa często trafia mlodzież slabsza co nie znaczy że gorsza - mają po prostu w życiu inne priorytety. I uwierz - wielu z absolwentów Ludowa doskonale radzi sobie w przyszłym życiu zawodowym...
Dobra szkoła to taka, która wypuszcza absolwentów słynnych z jakiegoś fachu. Proste pytanie - wskaż mi znanych absolwentów ludowa. Bo tekst, że sobie radzą to ja ci powiem, że absolwenci szkół w Celestynie też sobie radzą. Różnica jest tylko taka,;że Celestyn dostaje tylko subwencję a ludów dodatkowo ma dostać kasę bo subwencja jest mniejsza. Kosztem innych.
...........CYTAT :Dobra szkoła to taka,która wypuszcza absolwentów SŁYNNYCH z jakiegoś fachu!!!!!!! Pytanie : Wg twojego "rozumku" jakie FACHY uważasz za słynne?

0

Przeczytaj także