ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

guest
RE: Małżeństwo to wyzwanie
"Czasem może dojść do jeszcze większej tragedii, do pobicia lub zabicia dziecka. Mówimy wtedy, że mężczyzna jest zwyrodnialcem."Dlaczego ksiądz obraża mężczyzn? Ksiądz nie przygotował się do tematu. Dzieci zabijają niemal wyłącznie matki. Wyrzucają przez okno, duszą, wynoszą w reklamówkach na śmietnik lub w pole, palą w piecu, zamrażają w lodówkach, topią. Jeżeli sprawcą śmierci dziecka jest mężczyzna to z reguły jest to aktualny konkubent matki, a nie ojciec dziecka.
0
spajker
"pogoń za sukcesem i przyjemnościami ."---- złoty cielec z torunia jest już w setce najbogatszych polaków ale ciągle mu mało. w tonażu bogactwa ściga się z głównym rabinem z new yorku. zasłużył już na izraelski medal "swój wśród narodów świata". cieśla z nazaretu miał tylko sandały i mówił coś o uchu igielnym i o bogocach. złoty cielec z torunia ma już 10 milionów radiosłuchaczy a to jest już więcej niż cała populacja żydów na świecie. główny rabin z new york nie ma tylu słuchaczy. tak w pogoni zxa przyjemnościami - ja - spajker - chętnie ujrzę rezultaty składek rabina dyrektora, który namówił miliony ludzi do zrzutki- do zakupu cegiełek na ratowanie stoczni gdańskiej. gdzie są pieniądze z cegiełek to wiem, nie wiem tylko gdzie ta stocznia.
0
Biskup
Ale bełkot pseudonaukawy.
0
hehe
ktos powiedziała :
gazeta powinna zmienić nazwę, proponuję 'Słowo na niedzielę'
lub gazeta parafialna

0
ktos