ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Olka
Styl pisowni artykułu
Styl, w jakim został napisany ten artykuł jest chyba trochę poniżej poziomu jakim powinien posługiwać się nauczyciel języka polskiego.
0
Ktos
Ludzie są okropni
Jeśli ktoś pisze głupie komentarze to tylko z zazdrości. Jeśli chłopak ma taką możliwość i talent to niech się rozwija. A ludziom którym przeszkadza jego głos, to nie muszą go słuchać...
0
Baza !
RE: Mieszkaniec Prus nakręcił swój pierwszy teledysk
Ehhh.. powiedziała :
Zasłynął w bitwie na głosy raz coś tam zaśpiewał i tyle wielkie jaranie się chlopako lubnym jak by nie mamusia to by nigdzie nie występował w szkole w dupę wchodził paznokcie zapuszczał 2 Koncita Wurst
Najważniejsze że mają mniemanie o sobie !!! Nic wielkiego nie zdziałał ten chłopak , wręcz przeciwnie słuchałam go na jakimś lokalnym występie to tak się nadymał że myślałam że pęknie hihi , Wojtku zejdź na ziemię i lepiej nalewaj do baku paliwo bo obsługa klienta to też zaduzo dla Ciebie sorry ale ktoś powinien Ci to uzmysłowić

0
EHH
QE
KAMILLLA bo chyba o to chodziło
0
Kamillla
RE: Mieszkaniec Prus nakręcił swój pierwszy teledysk
Fajnie że robi chłopak coś dla siebie. Nie widziałam występu ale pierwsze zdjecie zle mi sie kojaży jak jakis alwaro podstarzaly i dziewczyny z dyskoteki lat 80 wlosy na tapir i w tango. Nie wyglada to naturalnie czy fajnie
0
Ehhh..
Wojtek
Zasłynął w bitwie na głosy raz coś tam zaśpiewał i tyle wielkie jaranie się chlopako lubnym jak by nie mamusia to by nigdzie nie występował w szkole w dupę wchodził paznokcie zapuszczał 2 Koncita Wurst
0

Przeczytaj także