ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

spajker.
RE: Mieszkańcy kondratowic zapłacą więcej za śmieci
cześ powiedziała :
spajker. powiedziała :
Cześ powiedziała :
spajker. powiedziała :
Cześ powiedziała :
franco powiedziała :
Chcę zmiany odbiorcy śmieci!
A je chcę zmiany pisowskich śmieci!!!
pis czyli papier i szkło. można to zmienić na bioodpady i na psychoodpady marki samoobrona po koalicja konfederacja. lepper spojrzał w lustro i sie powiesił z wrażenia. mecenas koń z ligi polskich rodzin zajął się zarabianiem srebrników. hitler z koalicji jest na usługach arabów żydów i srebrników. czy łajno jasnobrązowe zastąpione łajnem ciemnobrązowym będzie lepiej smakować? co zwalczać to wiem. nie wiem czym to zastąpić. to taki dylemat z rewolucji francuskiej i z rewolucji radzieckiej.
Ty się powieś padalcu!!! Lepper się nie powiesił!!!! Zrobiły to służby układu po-pis!!! Ale to trzeba coś rozumieć a nie łykać propagandę z TVP dezinfo tak jak ty!!!
jasne. lepper nie vrał też kredytów, którrych oddać nie chciał. jego syn też nie brał leasingów, których nie spłacał. lepper i samoobrona nie blokowały wjazdu do firm przetwórstwa rolnego do czasu aż lepper po rozmowie z dyrektorem nie wyszedł z foliówkami pełnymi czegoś tam. niezniszczalnego krakowskiego bazyliszka szewc dratewka załatwił pokazując mu lustro. lepperowi komornik pokazał nakazy zapłaty a ten żyd zamiast zapłacić to sie powiesił. ucieczka od długów. taki z niego wicepremier jak z marcinkiewicza.
Głupi jesteś! Zlikwidowali go zdrajcy z układu PO-PIS bo Lepper nie chciał się z nimi ułożyć! Chciał pokazać Polakom dowody na tych zdrajców narodu polskiego!!! To co ty piszesz to właśnie propaganda służb układu POPIS!!!
on chciał się z nimi ułożyć ale mu świadectwo z 8smej klasy kazali przynieść i nie dał rady.

0
cześ
spajker. powiedziała :
Cześ powiedziała :
spajker. powiedziała :
Cześ powiedziała :
franco powiedziała :
pis czyli papier i szkło. można to zmienić na bioodpady i na psychoodpady marki samoobrona po koalicja konfederacja. lepper spojrzał w lustro i sie powiesił z wrażenia. mecenas koń z ligi polskich rodzin zajął się zarabianiem srebrników. hitler z koalicji jest na usługach arabów żydów i srebrników. czy łajno jasnobrązowe zastąpione łajnem ciemnobrązowym będzie lepiej smakować? co zwalczać to wiem. nie wiem czym to zastąpić. to taki dylemat z rewolucji francuskiej i z rewolucji radzieckiej.
Ty się powieś padalcu!!! Lepper się nie powiesił!!!! Zrobiły to służby układu po-pis!!! Ale to trzeba coś rozumieć a nie łykać propagandę z TVP dezinfo tak jak ty!!!
jasne. lepper nie vrał też kredytów, którrych oddać nie chciał. jego syn też nie brał leasingów, których nie spłacał. lepper i samoobrona nie blokowały wjazdu do firm przetwórstwa rolnego do czasu aż lepper po rozmowie z dyrektorem nie wyszedł z foliówkami pełnymi czegoś tam. niezniszczalnego krakowskiego bazyliszka szewc dratewka załatwił pokazując mu lustro. lepperowi komornik pokazał nakazy zapłaty a ten żyd zamiast zapłacić to sie powiesił. ucieczka od długów. taki z niego wicepremier jak z marcinkiewicza.
Głupi jesteś! Zlikwidowali go zdrajcy z układu PO-PIS bo Lepper nie chciał się z nimi ułożyć! Chciał pokazać Polakom dowody na tych zdrajców narodu polskiego!!! To co ty piszesz to właśnie propaganda służb układu POPIS!!!

0
spajker.
Cześ powiedziała :
spajker. powiedziała :
Cześ powiedziała :
franco powiedziała :
jasne. lepper nie vrał też kredytów, którrych oddać nie chciał. jego syn też nie brał leasingów, których nie spłacał. lepper i samoobrona nie blokowały wjazdu do firm przetwórstwa rolnego do czasu aż lepper po rozmowie z dyrektorem nie wyszedł z foliówkami pełnymi czegoś tam. niezniszczalneg o krakowskiego bazyliszka szewc dratewka załatwił pokazując mu lustro. lepperowi komornik pokazał nakazy zapłaty a ten żyd zamiast zapłacić to sie powiesił. ucieczka od długów. taki z niego wicepremier jak z marcinkiewicza.

0
Cześ
spajker. powiedziała :
Cześ powiedziała :
franco powiedziała :

0
yetis
A kto pokrywa koszty leczenia po wypadku? ZUS???? lol
0
Ktos
Nie ma komu śmieci zbierać na terenie gminy, to jeszcze wspaniała firma będzie podwyżki robić, również jestem za zmiana firmy krzak wywożącej śmieci na terenie gminy!!!
0
spajker.
RE: mieszkańcy kondratowic zapłacą więcej za śmieci
Cześ powiedziała :
franco powiedziała :

0
Cześ
franco powiedziała :

0
spajker.
franco powiedziała :
to czy odbiorca śmieci nazzywa sie kowalski czy nowak nie ma znaczenia. polityka powoduje to że śmieci trzeba segrefwwać. popieram. na polityce zawsze profitują politycy i ich podwładni. zmienisz firmę wywozową z x na y to tym lepiej dla włodarza terenu. włodarz terenu powie fimie k że co prawda wziąłem łapówę od jakiejś firmy ale nie pamiętam od której bo każdego dnia tak mam no i ilość śmieci to wina mieszkańców a nie moja. no dobra. dla dobra mieszkańców zmienię firme wywozową 1 na firmę wywozową nr 2. ale dajcie już spokój. fuż mam wille a trawnikiem i z tujami. mam już czarnego suva. kolejne łapówy mnie coraz mniej cieszą. jestem zadowolony ze status qwo i prosze mi nie przeszkadzać. jako polityk następnej kadencji będę walczył o dobrobyt tubylców. jeszcze nie wiem z kim bo każdy z komkurentów chce dobrobytu tubylców no to powalczę chociaż o swoje. każdy tubylec będzie dumny z tego że chociaż jednemu się udało.

0
franco
0

Przeczytaj także