Niepowtarzalny smak dzikiej róży
W trakcie warsztatów można było w praktyce przekonać się, że pożyteczne rośliny rosną praktycznie wszędzie. Oczywiście, najwięcej jest ich na łąkach, ale rosną również na strzelińskich plantach.
Dużym zaskoczeniem dla uczestników była degustacja herbatki z dzikiej róży. Niby roślina znana, napar pijany stosunkowo często, ale ta, przygotowana przez pana Andrzeja, smakowała zupełnie inaczej. Trzy godziny minęły szybko i uczestnicy postanowili znaleźć w przyszłości czas, żeby spotkać się ponownie i dowiedzieć się jeszcze więcej o ziołach.
UWAGA!
Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.