ZNAJDŹ NA STRONIE

Dzisiaj zaprezentujemy jedną z ośmiu kobiet – żołnierza 16 Dolnośląskiej Brygady Obrony Terytorialnej szer. Monika Brzeźna

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

spajker.
RE: Kobieta – żołnierz
wojsko niemieckie ma leopardy. wojsko rosyjskie ma broń atomową. wojsko polskie ma kobiety.
0
spajker.
cześ powiedziała :
Spajker to śmieć najgorszy, ze wszystkich!
przyjmij moje gratulacje. wiedziałem że grzebiesz po śmietnikach ale nie wiedziałem że to jesz. rada dla innych aby mnie nie jedli. smakosz cześ odradza.

0
jarkacz
Domino Jachaś powiedziała :
Nasza super armia to potrafi jedynie cykać fotki.
I doklejać chełmy w photoshopie

0
cześ
Spajker=śmieć
Spajker to śmieć najgorszy, ze wszystkich!
0
Domino Jachaś
No tak...
Nasza super armia to potrafi jedynie cykać fotki.
0
Cześ
Hahaha
Ty spajker możesz być co najwyżej komendantem swoich jaj :D
0
spajker.
SYF powiedziała :
Kto był w prawdziwym SYFIE wie, że to nie miejsce dla kobiet...
no ale jak kobieta wygląda jak paszetet to na ekspedientke jej nie wezmą a i mężą bogoca nie pozyska. wtedy tylko wojsko albo na żonę dla czesia. co ona ma ze sobą zrobić?

0
SYF
Kto był w prawdziwym SYFIE wie, że to nie miejsce dla kobiet...
0
spajker.
Józek78 powiedziała :
Idąc twoim tokiem rozumowania widać że zatrzymałeś się w rozwoju albo jesteś tak męski że kobiety widzisz tylko na ekranie monitora. Kobiety w wielu przypadkach są bardziej opanowane i mniej emocjonalne od facetów w dzisiejszych czasach.
przemawia przez ciebie osobiste doświadczenie. zniewieściali mężczyźni też nadają się do kosmetyczki i do komentowania. idąc twoim tokiem rozumowania można by stworzyć armię lgbt pod dowództwem prezydenta słupska.ciekawe dlaczego w sporcie są osobne dyscypliny dla mężczyzn i dla kobiet. można by przecież urządzić pojedynek bokserski zapaśniczy pomiędzy kobietą a mężczyzną. wojna jest pojedynkiem. no ale jak ciebie przez całe życie broniła mama to i panie wot cię obronią.

0
Józek78
Idąc twoim tokiem rozumowania widać że zatrzymałeś się w rozwoju albo jesteś tak męski że kobiety widzisz tylko na ekranie monitora. Kobiety w wielu przypadkach są bardziej opanowane i mniej emocjonalne od facetów w dzisiejszych czasach.
0

Przeczytaj także