Z relacji świadków wynika, że oślepiło go słońce i nie zobaczył głębokiego rowu. Faktem jest, iż o tej godzinie słońce miał na wprost, a zmienna pogoda sprawiała, że co chwilę ostre słońce świeciło dokładnie od strony ronda. Większość osób zwracała uwagę, że kierujący jechał „pod prąd”. Niestety, w trakcie krótkiego "śledztwa", jakie przeprowadziliśmy, okazało się, że w ten fragment ul. Wolności można było normalnie wjechać, nie łamiąc przepisów. Wszystko za sprawa braku oznaczenie na ul. Mickiewicza od strony ul. Pocztowej. Wjazd ulicą Mickiewicza od strony dworca i Lidla miał znaki nakazu, o konieczności jazdy w lewo (z parkingu) i skrętu w lewo lub na wprost (od strony dworca). Czy z tego kierunku nadjechał kierowca i skręcił w lewo?
Okoliczności zdarzenia na pewno wyjaśniać będzie policja.

Komentarze
Cytuję Ziębice:
stara baba ze wsi dobrze wie co z wiekiem przechodzi.
Panowie, podziwiam za dobór słów, - to chyba z wiekiem przychodzi
Cytuję cześ:
uuuu a z ciebie taki paljak jak marszałka rokossowskiegl i z prezydenta stolzmana
Cytuję spajker.:
Z ciebie szmatławcu jest taki Polak jak z hitlera niemiec!!!
Cytuję cześ:
mój dziadek siedział w buchenwaldzie za to że był przeciwny hitlerowi. dwa razy w tygodniu miał najścia gestapo, które go gnębiło i konfiskowało mu mienie i obywatelstwo niemieckie. ja nie jestem volksdeutschem czyli polskim góralem skamlającym o niemieckie papiery ani jednym z polskich patryotów, który 6 000 000 donosów na innych polaków do gestapo posyłał. nie jestem też z nsz, które z wehrmachtem współpracowało. ja jestem der echte deutche. w wehrmachcie służyło 450 000 polaków. twój dziadek służył w gwardii ludowej i strzelał polskim chłopom w plecy aby ich okraść z chleba. twój prezydent kwaśniewski vel stolzman kraść umie ale pić już nie umie. taki z niego komuch i żyd koszernyj .
polski patriota to pgrowski schwanzenlutscher o nazwisku schneider- hodowca stada ujadających na mnie piegowatych kundli, który dla żydowskich srebrników przemówienie pierwszomajowe nawet w kościele odstawi. czesia z kazalnicy nazywa swoim bratem i siostrą. chwała ukraini smrt lachiw tako rzecze cześ i jego fiona.
Cytuję spajker.:
twój dziadek to bankowo w wermachcie był że takiego idiote volksdeutscha wnuka ma
czesiu wiesiu. nie stać mnie na to abyś mnie podtarł bo najpierw musiałbym cię przelecieć myjką ciśnieniową z silnym detergentem, później wstawić ci zęby i kupić perukę a na koniec dać jałmużnę w czasie kiedy byś moje buty w podzięce lizał. szkoda pfenigów na tjebja bo twaja żenszczina - po niemiecku - schwanzenlutcher - rrobi to taniej. nie lubisz lenina bo to władek uljanow to hrabia z rozumem władający językami obcymi . ktoś zupełnie inny niż ty a twaju materju zapłodnił na dworcu spiesząc się na pociag do leningradu.
Cytuję spajker.:
test to by się przydał twojemu panowi leninowi bo zdechł na syfilis!!!
Cytuję MdM:
kierowca jechał lewą strona jezdni zamiast prawą zgodnie z przepisami. stawiasz na lewicę albo na lewizne to zaliczasz wpadkę. tylko głupek potrzebuje słupek. homo-sapiens wie że po placu budowy jeździ się koparką a nie hondą. cześ tego nie wie. to osobnik z terrarium.
Cytuję cześ:
jeteś potomkiem włodzimierza lenina i hanki sawickiej. jesteś absolwentem akademii pierwszomajowej i nawet na czyściwo do odbytów w niemieckim hospicjum nie zechcieli ciebie przyjąć. w egzaminach wstępnych twoi ziomale z ukrainy byli lepsi. u szwaba nie pracowałeś to spróbuj pracować u saksończyka. do tego abyś mógł mnie podetrzeć to musisz wstawić sobie zęby i mieć negatywny test weneryczny.
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.