ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Olusiowy
RE: Informacja po dzisiejszej konferencji prasowej dyrekcji USK we Wrocławiu, dotycząca szpitala w Strzelinie
A gdzie jest ten główny pomysłodawca sprzedaży szpitala w Strzelinie? Teraz schował głowę w piasek...
0
spajker.
RE: Informacja po dzisiejszej konferencji prasowej dyrekcji USK we Wrocławiu, dotycząca szpitala w Strzelinie
Dorota powiedziała :
Nie do wiary, rodziłam tam w maju, cudowny szpital jak i lekarze, neoanatolodzy perfekcja nie wyobrażam sobie ze zamykają tak fantastyczny oddział. Nie wyobrażam sobie ze musiała bym rodzic w tym beznadziejnym Wrocławiu gdzie z pacjentem obchodzą się jak z workiem ziemniaków. Skąd wiem? Rodziłam właśnie we Wrocławiu katastrofa, wszystko z wielką łaska jak za karę. Natomiast w Strzelinie nikogo nie trzeba było o nic prosić panie same przychodziły, chętnie pomagały, wesołe buzię. Brak słów na to co się dzieje może by tak zamknąć Borowska.
nie trzeba sobie wyobrażać. wystarczy popatrzec. obsługa w strzelinie miła i przyjemna bo więcej personelu niż pacjentek dla każdego czas znajdą. z tego powodu oddział jest nierentowny. więcej kosztów niż przychodów. we wrocłąwiu leci masówa a masówa jak masówa z chin jest tańsza. to jak obiad w barze przydrożnym i w restauracji w centrum miasta. ludzie chcą mieć obsługę z restauracji za cenę z baru a najlepiej za darmo. restauracja plajtuje. luksus ma swoją cenę a chętnych do płacenia brak.

0
Dorota
Zadowolenie
Nie do wiary, rodziłam tam w maju, cudowny szpital jak i lekarze, neoanatolodzy perfekcja nie wyobrażam sobie ze zamykają tak fantastyczny oddział. Nie wyobrażam sobie ze musiała bym rodzic w tym beznadziejnym Wrocławiu gdzie z pacjentem obchodzą się jak z workiem ziemniaków. Skąd wiem? Rodziłam właśnie we Wrocławiu katastrofa, wszystko z wielką łaska jak za karę. Natomiast w Strzelinie nikogo nie trzeba było o nic prosić panie same przychodziły, chętnie pomagały, wesołe buzię. Brak słów na to co się dzieje może by tak zamknąć Borowska.
0

Przeczytaj także