ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

B.
ale po co te nerwy
K. powiedziała :
Oto przykład jakie mamy miasto, chłopak stara się je promować, ma ambicje a juz w pierwszym komentarzu zawarte sa takie słowa. Dopingujmu mu, pomagajmy w realizacji planów, nie znam Pana Łukasza, ale życzę mu jak najlepiej.
Źle mnie zrozumiałeś. Doceniam to, co robi Pan Łukasz, bo jeśli chodzi o freestyle ma on nieprzeciętne umiejętności. W swoim komentarzu odniosłem się natomiast do części artykułu i chciałem tylko zwrócić uwagę na to, że redaktor na wyrost nazwał ten występ udanym, gdyż był on jednym ze słabszych w tymże programie (do którego jednak udało mu się dostać- jak sądzę dzięki swoim freestyle'owym umiejętnościom- co samo w sobie jest dużym osiągnięciem i w mojej opinii wystarczyło napisać, że tam wystąpił, bez zbędnego kolorowania).Również pozdrawiam.

0
Fracuła
:O
Aaaaaa, ja jestem za tym zeby cos powstalo na styl szkolki freestajlowej. Do tego calego hejtu, to szczytem mozliwosci osoby ktora pisala jest wlasnie " komentarz "... to kazdy potrafi, aaaa idz na zawody i jakies mistrzostwa, zdobadz jakies doswiadczenie/osiagniecia... no ale czlowiekowi najprosciej przychodzi krytyka, takie czasy....
0
Maciek
.....
Najlepiej jest siedzieć z dupą przed kompem i krytyukować ...taka Polska mentalność najwięcej do powiedzenia zawsze mają Ci co sami w życi nic nie osiągneli a do tego komentują anonimowo by czasem nikt nie skumał kto to :) zwykły tchurz i hajter.... Zamiast hajtować zacznij trenować może wtedy też o Tobie ktoś napisze kilka miłych słów i nie będziesz musiał torpedować pracy i osiągnięć innych
0
Lukas
RE: W Strzelinie ruszą zajęcia z football freestyle
@znajomaKlapa ? Zajęcia odbywały się zimowa pora, a mimo to potrafiło być na nich do 10 osób.Pokaz dla Śląska Wrocław, Red bull Krótka Piłka TOP4, H&S Freestyle Football Cup TOP 16, wystep SHC Elements mam wymieniać dalej ? :)Raczej najpierw poczytać czymś jest Freestyle football a ,,kopamod do bramki" a później wyrażać swoja opinie na dany temat, ponieważ jedno z drugim nie ma za dużo wspólnego.
0
znajoma
zajecia
z tego co wiem to zajęcia tego typu były juz w Strzelinie i wyszła klapa. Chyba masz troszkę za duże ambicje kolego. Najpierw pochwal się jakimiś osiągnięciami a nie Turbokozakiem w którym pokazałeś jak pięknie nie możesz trafić w bramkę. Pozdrawiam
0
K.
Oto przykład jakie mamy miasto, chłopak stara się je promować, ma ambicje a juz w pierwszym komentarzu zawarte sa takie słowa. Dopingujmu mu, pomagajmy w realizacji planów, nie znam Pana Łukasza, ale życzę mu jak najlepiej.
0
Lukas
@heheTo może zagramy razem w kabarecie ;) jak czytasz moja dyscyplina jest w ogóle inny sport. Wiesz równie dobrze mógłby tam stanąć strażak lub inna osoba. Tylko najpierw niech się dostaną do programu. Pozdrawiam serdecznie :)
0
B.
hehehe
"W minionym roku o Łukaszu było głośno, po tym jak zaliczył dobry występ w popularnym programie piłkarskim Turbokozak."Dobry występ? Pan redaktor oglądał chyba tylko jego występ... Ziomek z kabaretu miał więcej punktów od niego
0

Przeczytaj również