ZNAJDŹ NA STRONIE

 

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków


dstt
RE: Mistrz z dyplomem
spajker powiedziała :
"Brak inwestycji, wprowadzania nowoczesnych, innowacyjnych rozwiązań" nowoczesnym rozwiązaniem w piekarnictwie jest mrożenie ciasta, są dodatki , przy których chleb da się upiec z kurzu i z popiołu, są nowoczesne dodatki do wędliny, które trzymają wędlinę w całości pomimo 15% zawartości mięsa. z mlekiem podobnie, mleko w kartonie jest tak nowoczesne, że stoi w ciepłym 2 tygodnie i nawet bakterie tego nie ruszą.osobiście wolę chleb z pieca opalanego węglem bez spulchniaczy, osobiście wolę wędlinę z mięsa produkowaną na urządzeniach sprzed 100 lat.
Otóż to, tutaj pochwały dla piekarni z Białego Kościoła, która już chyba jako jedyna w regionie piecze normalny chleb na zakwasie.

0
spajker
RE: Mistrz z dyplomem
"Brak inwestycji, wprowadzania nowoczesnych, innowacyjnych rozwiązań" nowoczesnym rozwiązaniem w piekarnictwie jest mrożenie ciasta, są dodatki , przy których chleb da się upiec z kurzu i z popiołu, są nowoczesne dodatki do wędliny, które trzymają wędlinę w całości pomimo 15% zawartości mięsa. z mlekiem podobnie, mleko w kartonie jest tak nowoczesne, że stoi w ciepłym 2 tygodnie i nawet bakterie tego nie ruszą.osobiście wolę chleb z pieca opalanego węglem bez spulchniaczy, osobiście wolę wędlinę z mięsa produkowaną na urządzeniach sprzed 100 lat.
0

Przeczytaj także