ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

romuald
Na Dolnym Śląsku usunięto około 6 tysięcy ton rakotwórczego azbestu
To cieszy ale jest to kropla w morzu - rozumiem że program utylizacji będzie kontynuowany . Wiem że " nie od razu Kraków zbudowano " . Jak co roku w sezonie grzewczym zadam pytanie dotyczące palenia w piecach CO tzw - czym się da - myślę że produkt uboczny takiego spalania jest nie mniej rakotwórczy niż azbest
0
spajker
RE: Na Dolnym Śląsku usunięto około 6 tysięcy ton rakotwórczego azbestu
no to teraz chałupy pokryje się strzechą i ogaci mchem. będzie ekologicznie i nowocześnie. na ekologiczne i nowoczesne rozwiązania uruchomi się miliardy z unii. dobrze wiedzieć że dachówka ceramiczna jest wypalana w kopcących co2 piecach , że stare poniemieckie dźwigary jej nie utrzymają.
0
Ja_Mądry
RE: Na Dolnym Śląsku usunięto około 6 tysięcy ton rakotwórczego azbestu
Kosmici przylecieli :-*
0

Przeczytaj także