ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

spajker.
RE: W mundurze wzbudza nie tylko zaufanie, ale także podziw
Tadzik powiedziała :
.
Spajker, ktoś ci płaci za te wpisy? na mój gust to jesteś emerytem z dostępem do internetu. Czytając twoje wpisy, nie ma co, masz napewno wiedzę historyczną z dużym naciskiem na urojenia o podłożu czysto pt. nie udało mi się w życiu, wszyscy to złodzieje, chamy i prostaki i oszuści. Młody by takich wpisów nie zamieszczał, pracujący nie miał by czasu na takie coś. Więc emeryt co miał może firmę i mu sie nie udało, i teraz dostaje od Państwa 1600zl ma pretensje do wszystkich o wszystko. Może jakbym miał wiecej czasu to bym się z toba porzecierał słownie. Ale to za 20 lat, jak przejdę na emeryturę. tylko pytanie czy ty jeszcze będziesz w stanie racjonalnie myśleć i pisać. Jesteś zaraz po możnych tego miasta drugą znaną postacią w Strzelnie. Może rozszerz swoją działalność na arenie Państowjej a może europejskiej. Napewno, miałbyś dobrą pensje w Rosji u Putina jako dobry sługa Troll.Nikt mu nie płaci, to nawiedzony kretyn.i kto to pisze? taa Dzik. trafiłeś . jestem utrzymankiem t.filzmana i franka cel francky. oligarcha zamówił sobie u mnie reklamę i PR.

0
I już
I już powiedziała :
Tadzik powiedziała :
.
Spajker, ktoś ci płaci za te wpisy? na mój gust to jesteś emerytem z dostępem do internetu. Czytając twoje wpisy, nie ma co, masz napewno wiedzę historyczną z dużym naciskiem na urojenia o podłożu czysto pt. nie udało mi się w życiu, wszyscy to złodzieje, chamy i prostaki i oszuści. Młody by takich wpisów nie zamieszczał, pracujący nie miał by czasu na takie coś. Więc emeryt co miał może firmę i mu sie nie udało, i teraz dostaje od Państwa 1600zl ma pretensje do wszystkich o wszystko. Może jakbym miał wiecej czasu to bym się z toba porzecierał słownie. Ale to za 20 lat, jak przejdę na emeryturę. tylko pytanie czy ty jeszcze będziesz w stanie racjonalnie myśleć i pisać. Jesteś zaraz po możnych tego miasta drugą znaną postacią w Strzelnie. Może rozszerz swoją działalność na arenie Państowjej a może europejskiej. Napewno, miałbyś dobrą pensje w Rosji u Putina jako dobry sługa Troll.
Nikt mu nie płaci, to nawiedzony kretyn. Ha ha Spajker odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku, zatem skoro ma płacone, uważam że słusznie. A jeśli ktoś uważa go za wariata hmmm cóż, jedynie inteligentni ludzie potrafią udawać wariata.Tylko inteligentni ludzie potrafią udawać wariata. Zatem jeśli chłopu płacą to bynajmniej wywiązuje się ze swojej pracy wzorowo.

0
I już
Tadzik powiedziała :
.
Spajker, ktoś ci płaci za te wpisy? na mój gust to jesteś emerytem z dostępem do internetu. Czytając twoje wpisy, nie ma co, masz napewno wiedzę historyczną z dużym naciskiem na urojenia o podłożu czysto pt. nie udało mi się w życiu, wszyscy to złodzieje, chamy i prostaki i oszuści. Młody by takich wpisów nie zamieszczał, pracujący nie miał by czasu na takie coś. Więc emeryt co miał może firmę i mu sie nie udało, i teraz dostaje od Państwa 1600zl ma pretensje do wszystkich o wszystko. Może jakbym miał wiecej czasu to bym się z toba porzecierał słownie. Ale to za 20 lat, jak przejdę na emeryturę. tylko pytanie czy ty jeszcze będziesz w stanie racjonalnie myśleć i pisać. Jesteś zaraz po możnych tego miasta drugą znaną postacią w Strzelnie. Może rozszerz swoją działalność na arenie Państowjej a może europejskiej. Napewno, miałbyś dobrą pensje w Rosji u Putina jako dobry sługa Troll.Nikt mu nie płaci, to nawiedzony kretyn. Ha ha Spajker odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku, zatem skoro ma płacone, uważam że słusznie. A jeśli ktoś uważa go za wariata hmmm cóż, jedynie inteligentni ludzie potrafią udawać wariata.

0
spajker.
Tadzik powiedziała :
.
Spajker, ktoś ci płaci za te wpisy? na mój gust to jesteś emerytem z dostępem do internetu. Czytając twoje wpisy, nie ma co, masz napewno wiedzę historyczną z dużym naciskiem na urojenia o podłożu czysto pt. nie udało mi się w życiu, wszyscy to złodzieje, chamy i prostaki i oszuści. Młody by takich wpisów nie zamieszczał, pracujący nie miał by czasu na takie coś. Więc emeryt co miał może firmę i mu sie nie udało, i teraz dostaje od Państwa 1600zl ma pretensje do wszystkich o wszystko. Może jakbym miał wiecej czasu to bym się z toba porzecierał słownie. Ale to za 20 lat, jak przejdę na emeryturę. tylko pytanie czy ty jeszcze będziesz w stanie racjonalnie myśleć i pisać. Jesteś zaraz po możnych tego miasta drugą znaną postacią w Strzelnie. Może rozszerz swoją działalność na arenie Państowjej a może europejskiej. Napewno, miałbyś dobrą pensje w Rosji u Putina jako dobry sługa Troll.Nikt mu nie płaci, to nawiedzony kretyn.blond włosy nie na każdej głowie rosna potrzebne jest jałowe podłoże. blondyna nazwie mnie kretynem to dobrze. to niewątpliwa oznaka tego że nie jestem blondynka.

0
Tadzik
do psychiatry
.Spajker, ktoś ci płaci za te wpisy? na mój gust to jesteś emerytem z dostępem do internetu. Czytając twoje wpisy, nie ma co, masz napewno wiedzę historyczną z dużym naciskiem na urojenia o podłożu czysto pt. nie udało mi się w życiu, wszyscy to złodzieje, chamy i prostaki i oszuści. Młody by takich wpisów nie zamieszczał, pracujący nie miał by czasu na takie coś. Więc emeryt co miał może firmę i mu sie nie udało, i teraz dostaje od Państwa 1600zl ma pretensje do wszystkich o wszystko. Może jakbym miał wiecej czasu to bym się z toba porzecierał słownie. Ale to za 20 lat, jak przejdę na emeryturę. tylko pytanie czy ty jeszcze będziesz w stanie racjonalnie myśleć i pisać. Jesteś zaraz po możnych tego miasta drugą znaną postacią w Strzelnie. Może rozszerz swoją działalność na arenie Państowjej a może europejskiej. Napewno, miałbyś dobrą pensje w Rosji u Putina jako dobry sługa Troll.Nikt mu nie płaci, to nawiedzony kretyn.
0
spajker.
Francky powiedziała :
spajker. powiedziała :
Gość powiedziała :
ywiaieieystksz Pmg powiedziała :
[quote name="spajker."][quote name="Pmg"]Dlaczego portal Słowo Regionu toleruje śmierdzących troki jak ten spajker? Przecież pod każdym artykułem ten cep daje upust swoim urojeniom i nienawiści.
słowo regionu toleruje również takich wulgarnych komentatorów jak ty. poza tym słowo regionu szukając pieniędzy promuje feminizm. spora część artykułów to kobieta żołnierz. mój koment w tej sprawie jest nadal taki sam. bundeswehra ma leopardy, armia cara putina ma broń atomową a polska armia ma kobiety. urojenia?
Fantazje o gwałceniu tych kobiet uważasz za opinie? Jesteś gościu ludzką szmatą, sfrustrowanym życiowym nieudacznikiem i zawistnym żałosnym prostakiem.quote]no ale ta wygimastykowana blondyna pójdzie na pierwszy ogień. to żadna ideologia ale racjonalne rozpoznanie pola walki. sam bym zaatakował gdyby nie jej toksyczna psychika.
Spajker, ktoś ci płaci za te wpisy? na mój gust to jesteś emerytem z dostępem do internetu. Czytając twoje wpisy, nie ma co, masz napewno wiedzę historyczną z dużym naciskiem na urojenia o podłożu czysto pt. nie udało mi się w życiu, wszyscy to złodzieje, chamy i prostaki i oszuści. Młody by takich wpisów nie zamieszczał, pracujący nie miał by czasu na takie coś. Więc emeryt co miał może firmę i mu sie nie udało, i teraz dostaje od Państwa 1600zl ma pretensje do wszystkich o wszystko. Może jakbym miał wiecej czasu to bym się z toba porzecierał słownie. Ale to za 20 lat, jak przejdę na emeryturę. tylko pytanie czy ty jeszcze będziesz w stanie racjonalnie myśleć i pisać. Jesteś zaraz po możnych tego miasta drugą znaną postacią w Strzelnie. Może rozszerz swoją działalność na arenie Państowjej a może europejskiej. Napewno, miałbyś dobrą pensje w Rosji u Putina jako dobry sługa Troll.
bingo. zgadłaś. brałem udział w wojnie 1920 i jestem płatnym agentem putina. putin, mój serdeczny przyjaciel i sponsor zląkł sie tych blondynek z WOT i kazał mi za sowitą opłatą skruszyć polskie siły zbrojne. moje pretensje do wszystkich o wszystko? ujawniam tylko hipokryzje fałsz korupcję i głupotę. tylko tyle i szkoda że jestem w tym jakoś odosobniony. ta blondyna przyda się w kolejnej wojnie tak jak polska szabla w 39tym.

0
Francky
spajker. powiedziała :
Gość powiedziała :
spajker. powiedziała :
Pmg powiedziała :
Dlaczego portal Słowo Regionu toleruje śmierdzących troki jak ten spajker? Przecież pod każdym artykułem ten cep daje upust swoim urojeniom i nienawiści.
słowo regionu toleruje również takich wulgarnych komentatorów jak ty. poza tym słowo regionu szukając pieniędzy promuje feminizm. spora część artykułów to kobieta żołnierz. mój koment w tej sprawie jest nadal taki sam. bundeswehra ma leopardy, armia cara putina ma broń atomową a polska armia ma kobiety. urojenia?
Fantazje o gwałceniu tych kobiet uważasz za opinie? Jesteś gościu ludzką szmatą, sfrustrowanym życiowym nieudacznikiem i zawistnym żałosnym prostakiem. Dajesz temu świadectwo każdym swoim postem. Gdybym cię znał osobiście pewnie byłoby mi cię szkoda.
Wszystkie armie świata mają ten sam problem utrzymanie morale i dyscypliny a to dlatego że gwałty i molestowanie i zabijanie w imię chorych ideologii było i jest wpisane w tą służbę
no ale ta wygimastykowana blondyna pójdzie na pierwszy ogień. to żadna ideologia ale racjonalne rozpoznanie pola walki. sam bym zaatakował gdyby nie jej toksyczna psychika.

0
spajker.
Gość powiedziała :
spajker. powiedziała :
Pmg powiedziała :
Dlaczego portal Słowo Regionu toleruje śmierdzących troki jak ten spajker? Przecież pod każdym artykułem ten cep daje upust swoim urojeniom i nienawiści.
Fantazje o gwałceniu tych kobiet uważasz za opinie? Jesteś gościu ludzką szmatą, sfrustrowanym życiowym nieudacznikiem i zawistnym żałosnym prostakiem. Dajesz temu świadectwo każdym swoim postem. Gdybym cię znał osobiście pewnie byłoby mi cię szkoda.
Wszystkie armie świata mają ten sam problem utrzymanie morale i dyscypliny a to dlatego że gwałty i molestowanie i zabijanie w imię chorych ideologii było i jest wpisane w tą służbę
no ale ta wygimastykowana blondyna pójdzie na pierwszy ogień. to żadna ideologia ale racjonalne rozpoznanie pola walki. sam bym zaatakował gdyby nie jej toksyczna psychika.

0
Gość
spajker. powiedziała :
Pmg powiedziała :

0
spajker.
Pmg powiedziała :
spajker. powiedziała :
Pmg powiedziała :
dzięki za miłe słowa. przystępując do spowiedzi przypomnij sobie o nich. nie bądź gulbinowiczem.

0

Przeczytaj także