ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

spajker.
RE: Forum Ekonomiczne w Karpaczu - szansa dla przedsiębiorców i mieszkańców regionu
Sycylia powiedziała :
spajker. powiedziała :
TruckdriverDST powiedziała :
Myślę sobie,dowiem sie czegos ciekawego... choćby jednej informacji co wydarzylo sie w Naszym strzelinku. A tu... rozczarowanie,smuty ktorych nie chce sie czytac. Panowie redaktorzy ,pokazcie ze nie jestescie amatorami. Jako ze czytam na równi wiadomośći olawskie zalecam brać przykład z kolegów...
o strzelinie już wszystko wiadomo. no może ten marszałek nic nie wie o tym że strzelinem rządzi wszechwładny zeus, który majątek publiczny i prywatny za grosze od dziesięcioleci dostaje oraz rządzi mądra atena, która już dobrze wie komu dać pozwolenie na budowę i jak zmienić plan zagospodarowania przestrzennego w taki sposób aby było dobrze na olimpie. ten marszałek robi na mnie wrażenie przerośniętego naiwnego dziecka. przyszłość regionu jest taka jak na sycylii i w medelin. jeszcze trochę to ten marszałek będzie się u zeusa w strzelinie meldował i to zeus będzie mu mówił jaka jest jego przyszłość.
Ów strzelinski zeus na wspomnianej Sycylii też ma majątek. Porównanie w punkt.
na sycylii jest gorąco i w firmie na ząbkowickiej też jest gorąco. polecam podpałkę własnymi brudnymi banknotami. będzie odlot. jeden już to sprawdził a karma czeka na następnych.

0
Sycylia
RE: Forum Ekonomiczne w Karpaczu - szansa dla przedsiębiorców i mieszkańców regionu
spajker. powiedziała :
Myślę sobie,dowiem sie czegos ciekawego... choćby jednej informacji co wydarzylo sie w Naszym strzelinku. A tu... rozczarowanie,smuty ktorych nie chce sie czytac. Panowie redaktorzy ,pokazcie ze nie jestescie amatorami. Jako ze czytam na równi wiadomośći olawskie zalecam brać przykład z kolegów...
o strzelinie już wszystko wiadomo. no może ten marszałek nic nie wie o tym że strzelinem rządzi wszechwładny zeus, który majątek publiczny i prywatny za grosze od dziesięcioleci dostaje oraz rządzi mądra atena, która już dobrze wie komu dać pozwolenie na budowę i jak zmienić plan zagospodarowania przestrzennego w taki sposób aby było dobrze na olimpie. ten marszałek robi na mnie wrażenie przerośniętego naiwnego dziecka. przyszłość regionu jest taka jak na sycylii i w medelin. jeszcze trochę to ten marszałek będzie się u zeusa w strzelinie meldował i to zeus będzie mu mówił jaka jest jego przyszłość.
Ów strzelinski zeus na wspomnianej Sycylii też ma majątek. Porównanie w punkt.

0
spajker.
o strzelinie już wszystko wiadomo. no może ten marszałek nic nie wie o tym że strzelinem rządzi wszechwładny zeus, który majątek publiczny i prywatny za grosze od dziesięcioleci dostaje oraz rządzi mądra atena, która już dobrze wie komu dać pozwolenie na budowę i jak zmienić plan zagospodarowani a przestrzennego w taki sposób aby było dobrze na olimpie. ten marszałek robi na mnie wrażenie przerośniętego naiwnego dziecka. przyszłość regionu jest taka jak na sycylii i w medelin. jeszcze trochę to ten marszałek będzie się u zeusa w strzelinie meldował i to zeus będzie mu mówił jaka jest jego przyszłość.

0
TruckdriverDST
Myślę sobie,dowiem sie czegos ciekawego... choćby jednej informacji co wydarzylo sie w Naszym strzelinku. A tu... rozczarowanie,s muty ktorych nie chce sie czytac. Panowie redaktorzy ,pokazcie ze nie jestescie amatorami. Jako ze czytam na równi wiadomośći olawskie zalecam brać przykład z kolegów...
0
spajker.
"europa w poszukiwaniu przywództwa" czyli europa na tropie fuhrera, urzędnicy robia sobie popijawę w karpaczu za fee czyli na koszt firmy a biznesy robi elon musk i chińczycy, którzy w karpaczu nigdy nie byli . to forum ekonomiczne to taki ersatz przystanku woodstock owsiaka dla tych, którym już nie staje. impreza to impreza. jedni mają imprezę 11 listopada inni 1 maja jedni mają starcie lechii gdańsk z arką gdynia na bejsbole i na maczety a inni mają imprezkę w karpaczu. obfitość wszelaka i to jest dobre.chciałbym jednak zobaczyć kiedyś takiego poszukiwacza fuhrera z davos czy z karpacza jak to on potrafi poprowadzić warzywniak albo zarabiać na siebie busem zamiast na państwowej pensji słuchać i mówić o tym jak się robi biznesy i jak naprawić świat.
0

Przeczytaj także