Gmina Kondratowice brała udział w konkursie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Dolnośląskiego na rewitalizację. Wzięło udział kilkadziesiąt samorządów, a wniosek Kondratowic został oceniany jako czternasty, co jest naprawdę dobrym wynikiem.O szczegółach powiedział nam wójt gminy Wojciech Bochnak. - Powołałem zespół, który składa się z urzędników, przedsiębiorców, urzędu pracy, sanepidu, urzędu skarbowego i innych instytucji. Musimy wyznaczyć obszar do rewitalizacji, który będzie obejmował ok. 30 % gminy. Następnie odbędą się spotkania z mieszkańcami, którzy stwierdzą, co jest dla nich najważniejsze - powiedział. Należy dodać, że w ramach rewitalizacji mogą być realizowane zadania inwestycyjne (np. budowa drogi, chodnika, postawienie wiaty), ale także te miękkie (np. szkolenia z obsługi komputera dla osób starszych). W przyszłym roku konkretne zadania mają zostać wcielone w życie.
RE: Jedna trzecie gminy objęta rewitalizacją
Rewitalizacja to nie pomysł wójta tylko ,,rządowy'', ciekawe jacy myśliciele ustalili kryteria kwalifikacyjne dla w/w programu. a ty nikoś nie denerwuj się bo ci żyłka pęknie.
RE: Jedna trzecie gminy objęta rewitalizacją Cytuję Ja:
Zalosni ludzie jestescie!!! Pamietam Gmine kiedys i widze ja teraz. Wojt Fiut wiadomo co robil...(NIC).Woj Bochnak jest dobrym czlowiekiem,ale on jest jeden a mieszkancow prawie 2000. Ludzie z Przeworna,Wiazowa,Strzelina...chwala i zaluja ze nie maja takiej osoby u siebie,a Wy??? Zal mi was,ale takie jest zycie. Zawsze, ale to zawsze jest ktos,komu nic nie bedzie odpowiadalo...nie da sie wszystkim dogodzic i sprawic zeby
Wasze marudne zycie sie zmienilo jesli sami nie bedziecie tego chcieli. Sila w Was Ludzie!!! Wystarczy Chciec!!!
Mam dość tej obłudy ,durnego pieprzenia i niekończącej się wazeliniy
Wy
Zalosni ludzie jestescie!!! Pamietam Gmine kiedys i widze ja teraz. Wojt Fiut wiadomo co robil...(NIC).Woj Bochnak jest dobrym czlowiekiem,ale on jest jeden a mieszkancow prawie 2000. Ludzie z Przeworna,Wiazowa,Strzelina...chwala i zaluja ze nie maja takiej osoby u siebie,a Wy??? Zal mi was,ale takie jest zycie. Zawsze, ale to zawsze jest ktos,komu nic nie bedzie odpowiadalo...nie da sie wszystkim dogodzic i sprawic zeby Wasze marudne zycie sie zmienilo jesli sami nie bedziecie tego chcieli. Sila w Was Ludzie!!! Wystarczy Chciec!!!
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.
Komentarze
Rewitalizacja to nie pomysł wójta tylko ,,rządowy'', ciekawe jacy myśliciele ustalili kryteria kwalifikacyjne dla w/w programu. a ty nikoś nie denerwuj się bo ci żyłka pęknie.
Cytuję Ja:
Mam dość tej obłudy ,durnego pieprzenia i niekończącej się wazeliniy
Zalosni ludzie jestescie!!! Pamietam Gmine kiedys i widze ja teraz. Wojt Fiut wiadomo co robil...(NIC).Woj Bochnak jest dobrym czlowiekiem,ale on jest jeden a mieszkancow prawie 2000. Ludzie z Przeworna,Wiazowa,Strzelina...chwala i zaluja ze nie maja takiej osoby u siebie,a Wy??? Zal mi was,ale takie jest zycie. Zawsze, ale to zawsze jest ktos,komu nic nie bedzie odpowiadalo...nie da sie wszystkim dogodzic i sprawic zeby Wasze marudne zycie sie zmienilo jesli sami nie bedziecie tego chcieli. Sila w Was Ludzie!!! Wystarczy Chciec!!!
dokładnie. skończ waść pleść te bzdety;)
Pierdu pierdu srutu tutu,chodnik zrobią?
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.