Mówią, że przyszli z polecenia Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej. Gdy uda im się zdobyć zaufanie, przekonują do zakupu drogich artykułów gospodarstwa domowego. Uwaga, to oszuści!
W gminie Przeworno w ten sposób oszukanych zostało kilka starszych osób. Wójt gminy Przeworno apeluje o ostrożność i zapewnia, że tutejszy GOPS nie ma nic wspólnego z działalnością tych ludzi.
Jeżeli masz podejrzenia, że ktoś próbuje cię oszukać, natychmiast skontaktuj się z policją, dzwoniąc pod numer alarmowy 112.
RE: Oszukują powołując się na GOPS Cytuję spajker.:
Cytuję Cześ:
Cytuję spajker.:
starszym ludziom polecam trzymanie dużego psa w domu. jak przekonają psa do zakupu to kupuję. jak nie przekonają to pies załatwi mięso , człowiek załatwi żelatynę i będzie na święta głowizna w galarecie.
Długo nad tym myślałeś???
nie myślałem. korwin powiedział.
To było pytanie retoryczne. Wiem że nie mogłeś myśleć bo nie masz mózgu. Zresztą twój komentarz to potwierdza
starszym ludziom polecam trzymanie dużego psa w domu. jak przekonają psa do zakupu to kupuję. jak nie przekonają to pies załatwi mięso , człowiek załatwi żelatynę i będzie na święta głowizna w galarecie.
RE: Oszukują powołując się na GOPS Cytuję spajker.:
RE: Oszukują powołując się na GOPS
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.
Komentarze
Cytuję spajker.:
To było pytanie retoryczne. Wiem że nie mogłeś myśleć bo nie masz mózgu. Zresztą twój komentarz to potwierdza
Cytuję Cześ:
nie myślałem. korwin powiedział.
Cytuję spajker.:
Długo nad tym myślałeś???
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.