Mówią, że przyszli z polecenia Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej. Gdy uda im się zdobyć zaufanie, przekonują do zakupu drogich artykułów gospodarstwa domowego. Uwaga, to oszuści!
W gminie Przeworno w ten sposób oszukanych zostało kilka starszych osób. Wójt gminy Przeworno apeluje o ostrożność i zapewnia, że tutejszy GOPS nie ma nic wspólnego z działalnością tych ludzi.
Jeżeli masz podejrzenia, że ktoś próbuje cię oszukać, natychmiast skontaktuj się z policją, dzwoniąc pod numer alarmowy 112.

Komentarze   

cześ Permalink4 -1 cześ
RE: Oszukują powołując się na GOPS
Cytuję spajker.:
Cytuję Cześ:
Cytuję spajker.:
starszym ludziom polecam trzymanie dużego psa w domu. jak przekonają psa do zakupu to kupuję. jak nie przekonają to pies załatwi mięso , człowiek załatwi żelatynę i będzie na święta głowizna w galarecie.

Długo nad tym myślałeś???

nie myślałem. korwin powiedział.

To było pytanie retoryczne. Wiem że nie mogłeś myśleć bo nie masz mózgu. Zresztą twój komentarz to potwierdza :D
2022-04-15 18:55 Cytować Zgłoś administratorowi
spajker. Permalink3 0 spajker.
Cytuję Cześ:
Cytuję spajker.:
starszym ludziom polecam trzymanie dużego psa w domu. jak przekonają psa do zakupu to kupuję. jak nie przekonają to pies załatwi mięso , człowiek załatwi żelatynę i będzie na święta głowizna w galarecie.

nie myślałem. korwin powiedział.
2022-04-14 20:18 Cytować Zgłoś administratorowi
Cześ Permalink2 0 Cześ
Cytuję spajker.:

2022-04-14 20:04 Cytować Zgłoś administratorowi
spajker. Permalink1 -1 spajker.
2022-04-14 19:21 Cytować Zgłoś administratorowi
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.