Morderca spod komina w rękach prokuratury
Ponadto:
• Ruszają zapisy na gminny węgiel.
• Mieszkańcy szczerze mówią, czego obawiają się najbardziej.
• Kogo stać na odkupienie strzelińskiego szpitala?
• Duże pieniądze na wymianę pieców, okien i drzwi.
• O kosztach fotovoltaiki w gminie Kondratowice.
• Będą zmiany w planach wiązowskiego „parku rozrywki”
• O dyskusji radnych i uwagach dotyczących drogi w Gościęcicach.
• Kontrowersyjna decyzja przeworniańskich radnych. Czy są przeciw zmianom?
• Plan wydarzeń patriotycznych i sportowych na 11 listopada.
• Ponadto: sport, kilkaset ogłoszeń drobnych i program TV
Byłeś świadkiem ciekawych wydarzeń? Masz interesujący temat, film lub zdjęcie? Czekamy na sygnał od Ciebie - bądź z nami w kontakcie: kontakt@sloworegionu.pl

Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij
RE: Morderca spod komina w rękach prokuratury
ANTYOBYWATEL powiedziała : przestępca do więzienia.Iii
SPAJKER do ChoroszczyRE: Morderca spod komina w rękach prokuratury
Stanislawa powiedziała : uuuu......pani stanisława - miłośniczka pogrzebówto mi pozdrowienia i życzenia prosto z torunia przesyła. wszechwiedzący jest stary piernik z torunia a nie ja.RE: Morderca spod komina w rękach prokuratury
Stanislawa powiedziała : uuuuu......szczytem perwersu jest kryptoreklama usług pogrzebowych. prawo do wypowiadania moich poglądów dała mi konstytucja rp. szczytem odwagi i otwartości jest używanie nicku - stanisława- a szczytem pani kultury są publicznie wyrażane bluzgi pod moim adresem. mam na nazwisko spajker.RE: Morderca spod komina w rękach prokuratury
Stanislawa powiedziała : pani stanisławo. jeżeli litery są dla pani za małe to służę rabatem na pomoc okulistyczną bo niedowidzenie i roszczenia źle świadczą o pani.RE: Morderca spod komina w rękach prokuratury
Jeśli Pan się zwraca do mnie Panie Spajkerto bardz proszę o pisanie Pani Stanisławo z dużych lieter, bo to naprawdę źle świadczy o PanuRE: Morderca spod komina w rękach prokuratury
Pan wymaga pomocy specjalisty,kto Panu dał prawo obrażać innych i nieliczyć się z uczuciami innych osób.Pana wpis na temt podziękoawnia firmie pogrzebowej jest perfidny , kto Panu daje takieprawo? Jest Pan człowiekiem" we mgle", bo jak jest Pan tak odważny to dlaczego wyraża Pan swoje poglądy pod pseudonimem?Tak zachowują się tchórze, ludzie bez twarzy i tożsamości.RE: Morderca spod komina w rękach prokuratury
Pan Spajker kreuje się na kogoś kto zna się na wszystkim, jest osobom wszechwiedzącąi kroczy jedynie sluszną drogrą jak zjednocznoczna partia robotnicza.Gratuluję! i współczuję. Dla Pana żenujące jest podziękowanie, no rerelacja, że ktoś komuś dziękuję,żenada !Ktoś kiedyś powiedział, że świat należy naprarwiać od siebieniech Pan to przemyśliRE: Morderca spod komina w rękach prokuratury
... powiedziała : jak komuś przy czesiu staje to do partii wiosna z nim. cześ problemy urologiczne w każdy swój wątek wplata. dręczy go widać ten temat a i swoich wielbicieli tu znajduje.RE: Morderca spod komina w rękach prokuratury
cześ powiedziała : a ty jesteś kasztanką piłudskiego.