ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

ufka
RE: Fachowcy, czy politycy w radzie nadzorczej SCM?
Dst 001 powiedziała :
Dzięki ufce zaczyna się robić nerwowo. Ale to również się leczy.Dla poszerzenia twojej widzę ogromnej wiedzy ekonomicznej dodam, że zaciąganie zobowiązań finansowych przez spółkę, jeżeli nie pokrywa bieżących zobowiązań jest niedozwolone.Jako osoba dobrze poinformowana powiedz czy takie praktyki miały miejsce w SCM.Ale pisz merytorycznie i na temat, bo jak się odnosisz do forumowiczów osobiście to wychodzisz na sieczkobrzęka.
Masz rację ale na co czekano 3 miesiące z reakcją??? Jeśli Kurowski robił takie rzecz to należało go zdjąć w styczniu. Jeśli ma pisma potwierdzające, że informował właścicieli o sytuacji a oni nie reagowali to inna sprawa.

0
akta
ufka powiedziała :
akta powiedziała :
ufka powiedziała :
Dst001 powiedziała :
Ja robię sobie jaja! To jedynie opis rzeczywistości. Kto przeczytał dzusiejsze wydanie SR. to się już o tym przekonał.
Ja wyczytałem chronologię postępowania Kurowskiego i nie wyczytałem co zarząd zamierza zrobić dalej. Zresztą normalne jest, że starosta będzie zwalał winę na kurowskiego. Przecież nie powie, że przez 3 miesiące nic nie zrobiliśmy po za wymianą rady nadzorczej. Za tydzień kurowski napisze, że musiał ...
Ale fajnie judzisz....Raba cacy, Kurowski guru Strzelina i okolic ...a reszta to nieuki !
A gdzie masz w moim wpisie słowo Raba??? Już tak cię opentało z nienawiści, że wszędzie widzisz Rabę i Kurowskiego??? Masz na ich tle kompleksy, że im nie dorastasz do pięt??? To da się leczyć.
Tak na marginesie: Co to znaczy ten twój głupi wpis? Posługujesz się Niesiołowskim? Widać, że jesteś z PO(partii miłośći! Acha , naucz się pisać bez błędów ortograficznych ...zgoda?

0
Dst 001
Fachowcy...
Dzięki ufce zaczyna się robić nerwowo. Ale to również się leczy.Dla poszerzenia twojej widzę ogromnej wiedzy ekonomicznej dodam, że zaciąganie zobowiązań finansowych przez spółkę, jeżeli nie pokrywa bieżących zobowiązań jest niedozwolone.Jako osoba dobrze poinformowana powiedz czy takie praktyki miały miejsce w SCM.Ale pisz merytorycznie i na temat, bo jak się odnosisz do forumowiczów osobiście to wychodzisz na sieczkobrzęka.
0
ufka
akta powiedziała :
ufka powiedziała :
Dst001 powiedziała :
Ja robię sobie jaja! To jedynie opis rzeczywistości. Kto przeczytał dzusiejsze wydanie SR. to się już o tym przekonał.
Ja wyczytałem chronologię postępowania Kurowskiego i nie wyczytałem co zarząd zamierza zrobić dalej. Zresztą normalne jest, że starosta będzie zwalał winę na kurowskiego. Przecież nie powie, że przez 3 miesiące nic nie zrobiliśmy po za wymianą rady nadzorczej. Za tydzień kurowski napisze, że musiał ...
Ale fajnie judzisz....Raba cacy, Kurowski guru Strzelina i okolic ...a reszta to nieuki !
A gdzie masz w moim wpisie słowo Raba??? Już tak cię opentało z nienawiści, że wszędzie widzisz Rabę i Kurowskiego??? Masz na ich tle kompleksy, że im nie dorastasz do pięt??? To da się leczyć.

0
Dst 001
Fachowcy...
pozwoliłen sobie skopiować swój post z poprzedniego artykułu.Naiwność czy manipulacja. Wszak był pan radnym i dobrze pan wie, że zarząd nie daje pieniędzy. Jest coś takiego jak budżet i zarząd obowiązny jest go realizować. Skąd w takim razie przekonanie, że zarząd da pieniąsdze? Obietnice to jedno a zapisy jawnego dla dla wszystkich budżetu to drugie. Kto na gębę zaciąga tak wysokie zobowiazania finansowe i prowadzi inwestycje, które z założenia nie przyiosą szybkiego zwrotu będąc świadomym złej sytuacji finansowej spółki? Jakie były powody takich działań? Bo skutki są nam już znane.
0
akta
ufka powiedziała :
Dst001 powiedziała :

0
ufka
Dst001 powiedziała :

0
Dst001
Fachowcy,
0
spajker
dst 001 powiedziała :
Wzięto lisa do pilnowania kurnika i dzisiaj mamy piękną drogą wydmuszkę. To taki świąteczny prezencik dla mieszkańców.A gdzie białko i żółtko z tych jajeczek?
robisz sobie jaja z pogrzebu. to nie wielka-noc ale pokaz wielkiej impotencji urzędników.

0
dst 001
Fachowcy, czy politycy w radzie nadzorczej SCM?
Wzięto lisa do pilnowania kurnika i dzisiaj mamy piękną drogą wydmuszkę. To taki świąteczny prezencik dla mieszkańców.A gdzie białko i żółtko z tych jajeczek?
0

Przeczytaj także