Warszawska konwencja PiS bardzo wyraźnie głosiła przesłanie, które było kanwą sukcesu Andrzeja Dudy i zostało także ujęte w przemówieniu Beaty Szydło, a mowa tu o autentyczności i uczciwości. Wystąpienia prezydenta elekta i również kandydatki na premiera zdominowały kwestie gospodarcze. Społeczeństwo oczekuje przemyślanych działań w sferze polityki gospodarczej i społecznej, a zdaniem Beaty Szydło PiS jest w stanie sprostać tym oczekiwaniom.
- Podsumowując przedmiotową konwencję należy powiedzieć, że PiS przejmuje rolę organizacji stabilizującej demokrację w sposób przemyślany i stopniowy w wymiarach gospodarczym i społecznym – mówił pełnomocnik Tomasz Adam. - Prawo i Sprawiedliwość dąży do normalności we wszystkich dziedzinach życia obywateli.
Komentarze
Cytuję ali baba:
Wiadomo-wygra Wszechwładna
Cytuję Baron von Nogei:
Plotki głoszą, że papiery złożyli Andryszczak, Fit i ktoś od z lewej strony. Ciekawe jaki będzie wynik?
Cytuję lala:
lalo - po pierwsze naucz się pisać - zasady są "żelazne" ,a nie jak piszesz " rzelazne" i nie "apropo", lecz "apropos"
Lemingu - najpierw się naucz pisać, potem dokształć, a później możemy dyskutować.
Odnośnie dyrektora PZD powiem, że ludzie powiedzieli w wyborach samorządowych "nie" osobie, o której mówicie, że jest faworytem. Nie liczenie się z głosem społeczeństwa będzie miało dla decydentów fatalne skutki. Mam nadzieję, że słowianie tego tematu nie odpuszczą, a jak odpuszczą to zasypię ich listami . Obecny stan w PZD jest najkorzystniejszy dla budżetu powiatu z punktu widzenia ekonomii, która jest sprawą rozstrzygającą i jedyną decydującą w przetargach. Zmiana obecnego status qou będzie kompromitująca i pokarze, że partyjniactwo a nie rozsądek bierze górę.
Cytuję ali baba:
Ja nie mówie o szyldach tylko o faktycznej ideowej przynależności a dowodem na słuszność moich wniosków będzie fakt wyłonienia dyrektora PZD i tak jakoś mam wrażenie że to właśnie będzie główna twarz FORUM
Cytuję ali baba:
ali babko ale ty kawały sadzisz, dawno nmie nic tak nie rozbawiło, pan Julian faktycznie ma rzelazne zasady w radzie gminy Strzelin nikt tak jak on nie dba o kompromis - prawdziwy miłośnik spokoju
forumowicze wpadli w pułapke logiczną. jedni się burzą że rządzi pis, inni że rządzą 40 letni starcy. jeszcze inni się burzą że rządzi kruchta. mnie interesuje to czy rządzi homo-sapiens czyli ten kto zna się na swojej robocie. co taki ktoś rządzący robi po pracy, czy leje na pomnik jp2 czy na pomnik świerczewskiego, czy jest kolegą sikortlera albo czy griluje rybe z rabą jest mi obojętne. liczy się rezultat pracy i real a nie podręcznikowe uprzedzenia.
Cytuję ,01:
Zagłosować można ale na nikogo z naszego PISu bym nie zagłosował. No może na Juliana Kaczmarka, bo facet ma zasady. Adam? Był w PO, a do PIS przeszedł jak go z agencji zwolnili. Zapytaj jego pracowników jakim był szefem. Inni? Już wybrali Oriona co miał być "ze Strzelina" i co???? Już wolę oddać głos na Grzelczyka z Wrocławia jeśli będzie startował.
Nie jestem zwolennikiem PIS-u,ale w najbliższych wyborach będę na nich głosował z prostego powodu,bo mam dosyć Raby i jego kolesi, prymitywnych prostaków,którzy do polityki poszli po pieniądze i stanowiska.W Strzelinie szczególnie to widać,jak rozwijały się kariery w tym chorym państwie.
Cytuję %:
od 2008 jak stanowi zdjecie i najmlodsza sie postarzała
a zdjecie to kłamie czy to faktycznie Ci byli w Warszawie .... dziwne to .... to taka sama konwencja czy coś innego
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.