ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Ranny ptaszek
RE: Zasugerowałem jedynie, czy nie można byłoby przeorganizować pracy w urzędzie...
Nic dodać nic ująć widzimy jak jest lol
0
Bohdan
RE: Zasugerowałem jedynie, czy nie można byłoby przeorganizować pracy w urzędzie...
Jak bardzo widać, że prawda w oczy kole!!!!!!!! Brawo Panie Radny za mówienie jak jest!!!!! Kto ściemia ten ściemia widać jak na dłoni he he. :oops:
0
jola
Radny nie ściemniaj. :P lol
0
QVS
admin powiedziała :
QVS powiedziała :
Cytuj :
W wywiadzie udzielonym naszej gazecie w marcu br. wójt Jarosław Taranek stwierdził: „Przyjęcie do urzędu pana Beka wypłynęło podczas ostatniej sesji, kiedy radny Paweł Paryło wnioskował, aby zwiększyć zatrudnienie w Referacie Gospodarki Nieruchomościami i Środowiska.
Pana piszę się chyba z wielkiej litery Panie "redaktorze". Tego uczą w klasach 1-3 podstawówki.
"Pan" pisze się z dużej litery, jeśli się do kogoś zwracasz bezpośrednio, np. w wywiadzie lub liście, Pani/e QVS. I tę zasadę stosujemy, mimo że od tej formuły odeszło już dawno wiele gazet. mi.n. Gazeta Wrocławska, czy Wyborcza itd. Zanim więc zabierzesz głos, to najpierw zapoznaj się z zasadami ujętymi w słowniku języka polskiego.
Czyli niedługo zaczniecie pisać skrótami jak w SMSach? Bo od pełnych zdani teraz się odchodzi.

0
Basia
Nie wierzę. Admin udziela lekcji języka polskiego.Szkoda, że w jego słowniku posklejały się kartki. Forma " pisać z dużej litery" jest niepoprawna.Cytuję "Zanim więc zabierzesz głos, to najpierw zapoznaj się z zasadami ujętymi w słowniku języka polskiego."Czyżby?
0
admin
QVS powiedziała :
Cytuj :
W wywiadzie udzielonym naszej gazecie w marcu br. wójt Jarosław Taranek stwierdził: „Przyjęcie do urzędu pana Beka wypłynęło podczas ostatniej sesji, kiedy radny Paweł Paryło wnioskował, aby zwiększyć zatrudnienie w Referacie Gospodarki Nieruchomościami i Środowiska.
Pana piszę się chyba z wielkiej litery Panie "redaktorze". Tego uczą w klasach 1-3 podstawówki.
"Pan" pisze się z dużej litery, jeśli się do kogoś zwracasz bezpośrednio, np. w wywiadzie lub liście, Pani/e QVS. I tę zasadę stosujemy, mimo że od tej formuły odeszło już dawno wiele gazet. mi.n. Gazeta Wrocławska, czy Wyborcza itd. Zanim więc zabierzesz głos, to najpierw zapoznaj się z zasadami ujętymi w słowniku języka polskiego.

0
QVS
Cytuj :

0
po
przewornianin powiedziała :
Pan radny chce aby powstaly spolki wodne,a lopata w ręce i do roboty kopac rowy na swoich polach.pozdr....
PRAWDA lol :D

0
przewornianin
ble ble
Pan radny chce aby powstaly spolki wodne,a lopata w ręce i do roboty kopac rowy na swoich polach.pozdr....
0

Przeczytaj także