Na sesjach rady powiatu pada wiele pytań. Radni najczęściej pytają o remonty dróg powiatowych lub powody nieremontowania, konkretnych odcinków. Od kilku miesięcy gros pytań dotyczy problemów z drogą powiatową w Starym Wiązowie. Przypomnijmy, że chodzi o odcinek od skrzyżowania z drogą do Wiązowa, w kierunku na Kowalów.
Powiat strzeliński zawarł umowę z gminą Wiązów, na mocy której, na czas remontu drogę przekazano w zarząd gminy. Tym samym to gmina Wiązów zobowiązała się przygotować...
Cały artykuł ukazał się w wydaniu papierowym.
Komentarze
Zacytuję tu moje ulubione wywodzące się z południowej Szkocji powiedzenie; " Spierd.....li aż miło"
To taki juz standard w tym powiecie, gminie, mieście, ciekawy człowiek jest, jak szybko zamkną wolności po remoncie
Cytuję Kkkkkkk:
A ty co ? Kadrowym jesteś ??? Znawca się znalazł, uważam, że doświadczenie jest bardziej wiarygodne od wykształcenia, co z tego ,że ktoś ma papier za ser, jajka itd
Cytuję Kkkkkkk:
mam kumpla. skończył on technikum drogownictwa. został prezesem dolnośląskiego banku gospodarczego. bank ten upadł już w 1993 jako pierwszy w polsce. głównym księgowym tego banku był mój kumpel. absolwent technikum budowlanego.
Smutne jest to, że ci nasi powiatowi "fachowcy" i "specjaliści" od budowy dróg nie mają nawet technikum budowlanego a ich doświadczenie z realizacji zadań drogowych jest zerowe. Teraz tylko czekać aż w naszym szpitalu zamiast lekarzy z wykształceniem medycznym zaczną zatrudniać piekarzy, mechanikó i spawaczy, trochę się ich przyuczy i bedzie.
Podpis do zdjęcia: "Kiedy naściemniałeś w CV i dostałeś tę robotę."
Cytuję spajker.:
On ma IQ taczki z sianem, szkoda strzępić ryja :)
Cytuję Dejv:
no a od kogo ma cię on wyzwać jak on zna tylko gryps i nazwy płodów rolnych? w aresanale argumentów ma on bluzgi sztachetę mojkę i kosę.
Cytuję cześ:
od roku 996 polską rządzą ludzie importowani. jedynym prawdziwym polakiem jest bolek agent cia i zdrajca, jest lepper z przśną twarzą traktorzysty , który kredyty wziął ale oddac nie chciał i jest prezydent bierut po 4 klasach podstawówki. reszta to obcokrajowcy.
Cytuję Dejv:
cześ pisze że jedynym polakiem był lepper a że tylko traktor obsłużyć potrafi to zieje kompleksami ten cześ-wieś. on dobrze pisze tylko o lepperze i o korwinie. im ktoś głupszy tym ma większe notowania u czesia.
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.