ZNAJDŹ NA STRONIE

Pojazdy są fabrycznie nowe. Zostały wyprodukowane w tym roku. Mogą przewozić 42 osoby (łącznie z kierowcą). Będą służyć uczniom szkół w Borowie, Borku Strzelińskim i Zielenicach

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Spajker.
RE: Komfort i bezpieczeństwo dla uczniów...
Te tęczowe autobusy nie budzą we mnie poczucia bezpieczeństwa. One budzą we mnie obawy że zostanę zaplodziony wbrew mojej woli. One jako sfinansowane przez podmiot inny niż gmina borów budzą we mnie obawy że to jakaś forma łapówki politycznej sfinansowana przez moje podatki płacone każdego dnia przez każdego na rzecz nielicznych. Wątpiącym polecam lekturę każdego paragonu fiskalnego na którym stoi napisane w tym VAT w kwocie x .
0

Przeczytaj także