ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Ziomol
RE: Crossfit kształtuje charakter, a wojsko patriotyzm…
spajker. powiedziała :
Karabin powiedziała :
spajker. powiedziała :
te tańce ludowe to jest siara. to jest przedstawianie polski jako skansen i jako pośmiewisko dla mieszkańców amazonii. służba kobiet w wojsku to jest totalne zaprzeczenie wojskowości. kobiety ze swojej natury rodzą życie i chronią życie. wojsko robi to inaczej niż kobiety. ten WOT to jakiś desant feministek. odchyły od standardu mają swój adres w mikoszowie. polska potrzebuje broni a nie tancerzy z zespołu mazowsze.
A byłaś w wojsku patrioto?
jestem generałką w spódnicy. naczelny dowódca polskich sił zbrojnych antoni trotylewicz wraz ze swoimi dwoma embrionami jenningerem i miśkiewiczem ordery mi przypinali. oni wywalili cały sztab generalny i w to miejsce wstawili koło gospodyń wiejskich .no i się załapałam.
Spajker, to nie jest tak jak prawicie... Służba w WOT jest bardzo trudna bo sam musisz sobie ją zorganizować , a więc po piersze primo - to trza sobie z drewna (byle nie brzozowego bo Antoś ma alergię) wystrugać kałacha - z czymś trza przeca po lesie ganiać. Po drugo primo - musisz się nauczyć wydawać dźwięki kałachopodobne, bo drewniak szczylać nie bydzie. Po trzecie primo -trza być dyspozycyjny - bo to generał Misiek raz pizze zechcieć może , raz mu się zechcieć może, a generałowi się przeca nie odmawia...Ale satysfakacja - gwarantowana !!!Putin od momentu utworzenia Wsiowych Oszołomów Trepopodobnych nocy jednej nie przespał spokojnie ...Ave Jenerał Jantoni !!!!!!

0
spajker.
Karabin powiedziała :
spajker. powiedziała :
te tańce ludowe to jest siara. to jest przedstawianie polski jako skansen i jako pośmiewisko dla mieszkańców amazonii. służba kobiet w wojsku to jest totalne zaprzeczenie wojskowości. kobiety ze swojej natury rodzą życie i chronią życie. wojsko robi to inaczej niż kobiety. ten WOT to jakiś desant feministek. odchyły od standardu mają swój adres w mikoszowie. polska potrzebuje broni a nie tancerzy z zespołu mazowsze.
jestem generałką w spódnicy. naczelny dowódca polskich sił zbrojnych antoni trotylewicz wraz ze swoimi dwoma embrionami jenningerem i miśkiewiczem ordery mi przypinali. oni wywalili cały sztab generalny i w to miejsce wstawili koło gospodyń wiejskich .no i się załapałam.

0
Karabin
A byłaś?
spajker. powiedziała :

0
Żołnyr
Znowu psychol...
Bycie takim żałosnym hejterem jak ty to jest siara. Ta kobieta osiągnęła więcej niż twoja rodzina przez kilka pokoleń. Zajmij się czymś pożytecznym, znajdź sobie kobietę albo się powieś skoro wszystko ci się nie podoba i wszystko jest źle. Może psychiatra ci pomoże.
0
spajker.
0

Przeczytaj także