ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Pińcet +
RE: Ogromny sukces Forum Ekonomicznego w Karpaczu
I co będzie żyło się lepiej? Wydali 10 milionów na zabawę z podatków obywateli, a premier nawet nie wie ile chleb kosztuje. Wszędzie w koło drożyzna, a oni się bawią razem w Karpaczu i u Mazurka na imprezie a przed kamerami niby się nie lubią. Spektakl dla durniów i oszołomów. W czasie pandemii zjebanej gdzie innych chorób nie ma oni nie muszą nosić masek i dystansu zachowywać to tylko spektakl dla plebsu oni dobrze wiedzą o co chodzi. Tania benzynka? kiedyś baryłka kosztowała 130 dolców i tak drogo nie było. A ty dalej śpij narodzie i oglądaj kurwizje jak nie będzie co do gara włożyć to się może obudzisz. Zapomniałem polaczki są tacy ciency że pobiegną po chwilówkę i mają syndrom sztokholmski.
0
spajker.
RE: Ogromny sukces Forum Ekonomicznego w Karpaczu
ten zjazd konsumentów na krzywy ryj czyli połykaczy szampana i kawioru to zjazd eunuchów rozprawiających o gwałtach który z tych ważnych kolesi potrafi poprowadzić spożywca albo stragan warzywny i przeżyć? rozmawiać o biznesie i o przyszłości potrafi każdy. zrobić biznes albo zmienić przyszłość potrafi niewielu. ja spajker mam przemyślenia w skali galaktyki, nie potrafię jednak dopasować lewej skarpety do prawej no ale to norma kiedy człowiek myśłi w skali międzygalaktycz nej. myślę sobie że każdy człowiek jest podatnikiem i płaci podatek vat zawarty w paragonie z biedronki. biedronka dzisiaj skasuje cię na vat a jutro musi go zanieść do fiskusa. fiskus wyda te pieniądze na zjazd konsumentów viagry w karpaczu i na komisję smoleńską tudzież na ochronę manify lgbt.
0

Przeczytaj także