ZNAJDŹ NA STRONIE

– Nikt nie rozumie tej decyzji. Projekt był dobrze oceniany przez ekspertów i pracowników funduszu. Nie otrzymaliśmy też żadnego merytorycznego uzasadnienia odmowy. Wspólnie z gminami złożymy stosowne odwołanie i mamy nadzieję na refleksję ze strony władz funduszu – mówi Cezary Przybylski, Marszałek Województwa Dolnośląskiego. DPR fot. UMWD
– Nikt nie rozumie tej decyzji. Projekt był dobrze oceniany przez ekspertów i pracowników funduszu. Nie otrzymaliśmy też żadnego merytorycznego uzasadnienia odmowy. Wspólnie z gminami złożymy stosowne odwołanie i mamy nadzieję na refleksję ze strony władz funduszu – mówi Cezary Przybylski, Marszałek Województwa Dolnośląskiego. DPR fot. UMWD

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

spajker.
RE: Nie chcą dofinansować rekultywacji wysypisk
w berlinie od 80 lat 100% odpadów jest wykorzystywana ponownie. a to kompost a to paliwo do ciepłowni a to złom aluminiowy czy żelazny a to makulatura służąca jako papier drukujący gadzinówkę bild am sonntag. . fryce mają od pokoleń w nawyku segregację kapsli na żelazne i na aluminiowe makulatura itd. dla nich to jest codzienność a nie akcja polegająca na jednorazowym zatrawianiu zmieszanych śmieci na wspólnym wysypisku za pieniądze ue. jak jakiś urząd nie chce się dołożyć do zagospodarowani a wysypiska to dobrze. może władze lokalne i każdy człowiek z osobna pomyśli o tym jak postępować z odpadkami już w momencie ich powstawania w domu. segregacja śmieci to sprawa banalnie prosta, można ją zrobić we własnym zakresie. wniosek o zagospodarowani e wysypisk to tyle co wniosek o treści - proszę mnie podetrzeć wojewodo bo sam sobie z tym radzić nie chcę. ja jestem przecież biedny - dotacja czyli pieniądze - należy mi się. należy mi się bo jestem syfiarzem dzieciorobem leniem i nieudacznikiem.
0

Przeczytaj także