Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
Policja wstępnie ustaliła, że sprawca po wejściu na parter budynku uderzał rękami i kopał w 5 drzwi wejściowych do poszczególnych mieszkań zajmowanych przez lokatorów.
1 marca mundurowi zatrzymali 19-latka, który złożył obszerne zeznania. Choć nie był w stanie wytłumaczyć swojego zachowania, przyznał się do czynu, za co grozi mu nawet kara pozbawienia wolności do 5 lat.
Tekst ukazał się w nr 10 (1098) wydaniu "Słowa Regionu".

Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij
RE: Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
spajker. powiedziała : Ty wiesz??? Chyba to co ci mama powiedziała jak byłeś mały :DRE: Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
cześ powiedziała : tak. wiem. nie używasz standardowej rolki. czuć to.RE: Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
spajker. powiedziała : Dla mnie papierem toaletowym są takie padalce jak ty!!!RE: Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
cześ powiedziała : dobrze doświadczonego poczytać. wszak na co dzień robisz za papier toaletowy to i doświadczenie masz duże.RE: Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
spajker. powiedziała : Bo guwno wypełnia twoją głowę a dópę masz zabitą propagandą z TVP dezINFO!RE: Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
cześ powiedziała : coś w tym jest. czytam twoje posty i widzę i jedno i drugie.RE: Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
spajker. powiedziała : Jedyne miejsce gdzie byłeś to dópa!!! I guwno widziałeś :DRE: Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
cześ powiedziała : teee czesiu. byłem w konfederastii. pośredniak zapchany twoimi ziomalamiRE: Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
spajker. powiedziała : Te Spajker! A w pośredniaku byłeś???RE: Walił pięściami i kopał w drzwi do kilku mieszkań
miasto w tym celu aby oligarcha mógł zarabiać 20 milionów rocznie a zamawiający 10% z tego jak to ma w zwyczaju ( dane z krajowego rejestru sądowego) każe budować familoki dla ludzi niezamożnych. taki samarytanizm. mieszkańcy tych familoków maja energię ale wykorzystują ja nie pozytywnie na chodzenie do szkoły i do pracy ale negatywnie. do niszczenia.mam dobry pomysł. miasto zamówi kilka nowych familoków dla dwunożnych odpadków, urzędnicy za ustawiony przetarg skasują należne im 10% a do tego zamówią u oligarchy budowę posterunku policji + radiowóz pod każdym familokiem. hodowla lumpów sie opłaca. prezenty czytaj łapówy w postaci posterunku i samochodu dla policji też sie opłacą.