ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

spajker.
RE: Pijana kobieta, złodziej paliwa i nietrzeźwi na drogach
T.Filzman. powiedziała :
Agresywne kobiety są czasami bardziej agresywne od agresywnych mężczyzn .
czasem???????w szkoleniach dla antyterrorystów powtarza się zdanie że najpierw trzeba strzelać do kobiet. kobiety są motywowane emocjami a nie logiką. one pomylą pedał hamulca z pedałem gazu. one w emocjach nie rozumieją że w starciu z antyterrorystam i nie maja szans. one nie posługuja sie logiką ani etyką. one są megaegosityczne . one są zaciekłe w swoich emocjach i w swoich przekonaniach. pokłócisz się z kobietą a ona sobie sama podrapie twarz i powie policji że to ty jej to zrobiłeś. kogo spałuje policja? kogo osadzi sąd? kobieta skusi mężczyznę na kolację ze śniadaniem. rano zmieni jednak zdanie i powie że to ty ja zgwałciłeś. komu uwierzy policja i tzw niezawisły sąd???to byłem ja. spajker. domagam sie równoupraw nienia praw mężczyzn i kobiet. domagam się tego aby utrzymywała mnie kobieta a jak źle to robi to alimenty dla mnie poproszę. jak mnie wykorzysta seksualnie kobieta to do pierdla z nią.partia kobiet stoi za mną. ja też stoję do partii kobiet otworem.

0
T.Filzman.
RE: Nietrzeźwa wszczęła awanturę, złodziej paliwa i nietrzeźwi na drogach
Agresywne kobiety są czasami bardziej agresywne od agresywnych mężczyzn .
0

Przeczytaj też