Do granicy z Białorusią mamy daleko, ale do autostrady bardzo blisko. Tamtędy mogą prowadzić szlaki przemytników ludzi. Czy jesteśmy przygotowani na pojawienie się uchodźców w powiecie strzelińskim? Bus przewożący uchodźców może ulec wypadkowi. Co wtedy z przewożonymi nim ludźmi? Więcej w rozmowie ze starostą Anną Horodyską w świątecznym wydaniu naszej gazety.

Komentarze   

spajker. Permalink10 0 spajker.
RE: Uchodźcy w naszym powiecie?
Cytuję PolakKatolik:
a ja widziałem jak polak katolik podszedł do kobiety i zabrał jej kluczyki do auta, a potem nim odjechał. miał na sobie bluzę polski walczącej

a ja czytałem że w usa dwóch afroamerykanów włamało sie do porsche chayenne i chcieli go ukrasc ale porzucili, nie dali rady odjechać bo miał manualną skrzynię biegów.
2021-12-27 12:20 Cytować Zgłoś administratorowi
spajker. Permalink9 0 spajker.
Cytuję Cześ:
Cytuję spajker.:
Cytuję cześ:
Cytuję TruckdriverDST:
Bedziecie qrwa smiac,ale baranim glosem. Opowiem wam sytuacje z Calais. Francuska wychodzi z marketu z wozkiem wypelnionym zakupami ,podeszlo do Niej kilku ciapatych zabierajac wszystko.... Myslicie ze psiarnia pomoże...?? Będą odwracac gęby... azeby nie byc posadzonym o dyskryminacje mniejszosci. " Mniejszosci a pozniej wiekszosci".

Spoko, Spajker ich przyjmie pod swój dach :D

jasne a ty czesiu jesteś moim faworytem do dachau. może chociaż masz coś na czaszce to się z tego materac zrobi no i mydło RIF się z ciebie zrobi do dezynfekcji antycovidowej.

Tobie nie dałbym nawet possać wacka zasrańcu!

gdybyś miał to byś dał.
2021-12-27 12:15 Cytować Zgłoś administratorowi
Cześ Permalink8 0 Cześ
Cytuję spajker.:
Cytuję cześ:
Cytuję TruckdriverDST:
Bedziecie qrwa smiac,ale baranim glosem. Opowiem wam sytuacje z Calais. Francuska wychodzi z marketu z wozkiem wypelnionym zakupami ,podeszlo do Niej kilku ciapatych zabierajac wszystko.... Myslicie ze psiarnia pomoże...?? Będą odwracac gęby... azeby nie byc posadzonym o dyskryminacje mniejszosci. " Mniejszosci a pozniej wiekszosci".

jasne a ty czesiu jesteś moim faworytem do dachau. może chociaż masz coś na czaszce to się z tego materac zrobi no i mydło RIF się z ciebie zrobi do dezynfekcji antycovidowej.

Tobie nie dałbym nawet possać wacka zasrańcu!
2021-12-27 11:46 Cytować Zgłoś administratorowi
PolakKatolik Permalink7 0 PolakKatolik
a ja widziałem jak polak katolik podszedł do kobiety i zabrał jej kluczyki do auta, a potem nim odjechał. miał na sobie bluzę polski walczącej
2021-12-25 23:51 Cytować Zgłoś administratorowi
spajker. Permalink6 +3 spajker.
Cytuję TruckdriverDST:

no ale jej nie zgwałcili a mogli więc w czym problem????? jak jest biała to pewnie z ku klux klanu i do pierdla z nią. tam jej miejsce. arabek ahmed w paryżu mieszka. beżową ma skórę ten nasz koleżka. uczy się pilnie przez całe ranki jak zrobić bombke ze zwykłej szklanki. mama krzyczy chodź do kąpieli a ten sie boi że się wybieli.policja krzyczy ahmed łobuzie a ten się skarży że gliny drą buzię. ten ahmed arabek to dobry koleżka , szkoda że z nami tutaj nie mieszka.
2021-12-22 14:31 Cytować Zgłoś administratorowi
spajker. Permalink5 0 spajker.
Cytuję cześ:
Cytuję TruckdriverDST:

2021-12-22 14:20 Cytować Zgłoś administratorowi
cześ Permalink4 +3 cześ
Cytuję TruckdriverDST:

2021-12-22 10:01 Cytować Zgłoś administratorowi
TruckdriverDST Permalink3 +5 TruckdriverDST
2021-12-22 09:43 Cytować Zgłoś administratorowi
spajker. Permalink2 +2 spajker.
Cytuję cześ:
Napis na namiocie mnie rozwalił :D To jakby napisać: pomóż złodziejowi, zostaw otwarty samochód :D

fakt dekiel masz rozwalony.
2021-12-21 17:34 Cytować Zgłoś administratorowi
cześ Permalink1 0 cześ
Napis na namiocie mnie rozwalił :D To jakby napisać: pomóż złodziejowi, zostaw otwarty samochód :D
2021-12-21 12:47 Cytować Zgłoś administratorowi
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.