Sześciolatki od września będą chodzić do Szkoły Podstawowej w Wiązowie, która przywita ich odremontowanymi pomieszczeniami, nowymi meblami i pomocami dydaktycznymi. Jakie korzyści przyniesie ta zmiana? O tym piszemy w aktualnym wydaniu Słowa, dostępnym w około 100 punktach sprzedaży w powiecie strzelińskim.
jeżeli używasz mojego nicka to trzymaj prosze mój poziom a nie swój poziom. spodziewam się że jesteś jednym z uczestników tego pedałowania czyli jesteś cudownym dzieckiem dwóch pedałów. twoje miejsce zamieszkania to albo złodziejowo albo pgrowo. twój zawód to pedałowanie.
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.
Komentarze
Doglądanie krów to moja codzienność . Wracam do ulubionego zajęcia . Nie każdy się rodzi księciem .
Cytuję Spajker.:
jeżeli używasz mojego nicka to trzymaj prosze mój poziom a nie swój poziom. spodziewam się że jesteś jednym z uczestników tego pedałowania czyli jesteś cudownym dzieckiem dwóch pedałów. twoje miejsce zamieszkania to albo złodziejowo albo pgrowo. twój zawód to pedałowanie.
Cytuję Spajker.:
Ciężkie musi być życie oborowego
Wszystko się zgadza a teraz muszę iść do krów.
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.