W czwartek, 10 czerwca, komisarz wyborczy wyznaczył nową datę referendum. Odbędzie się ono za nieco ponad miesiąc – w niedzielę, 18 lipca. Więcej na ten temat w najbliższym wydaniu "Słowa".
Jest termin referendum

W czwartek, 10 czerwca, komisarz wyborczy wyznaczył nową datę referendum. Odbędzie się ono za nieco ponad miesiąc – w niedzielę, 18 lipca. Więcej na ten temat w najbliższym wydaniu "Słowa".
Komentarze
Cytuję Mieszkaniec:
Cytuję Nikoś:
A tu się mylisz dużo za długie włosy mam na zel
Oszczędź nam już tych nie swoich wypocin TG...
Nawet na pogrzebie pracownika nie potrafił sklecić dwóch zdań (wstyd), a nagle wielki poliglota
Cytuję Mieszkaniec:
Więcej żelu,WIĘCEJ ŻELU!!!!!!!
Cytuję Elka:
No i? Po to jest strona aby pisał? Gdzie wy macie bol dup.. o to? Macie tez swoją stronę to poproś swoją radną aby zamieściła lub napisała tam post.
Pisarz już działa na fb urzędu!
Cytuję Propaganda:
Spoko loko. Tylko bezradny widzi coś do ruszenia w urzędzie. Reszta ma dobry wzrok i cnote poznaje z daleka. Jak dla mnie możecie dalej pozostać nietkniete i nieporusane. Aureole wam ktoś co prawda podpier olił ale nadal jesteście cnotliwe
Cytuję Wróbel:
Widać że tu bezradny K przylazł bo jemu sie wszystko z d kojarzy. Tu chodzi o kasę a nie o d... Poza tym patrząc na panie w gminie to wole trzepnąć przy tajce za parę złotych. Przy paniach co niby maja tu robote za usługi sek to nawet po viagrze nie stanie. Gracz głupi nie jest. Ślepy też nie jest. Przewały na many many to teraz trzeba robić póki popaprańcy siedzą w powiatach. Po wyborach ich wymiecie a Gracz do kopalni przeca nie pójdzie.
Cytuję Wybór:
zapożyczę się u koń-rada tylko czy one potrafią robić w interesie.
Cytuję Wróbel:
Widzę że idziecie na grubo. Już jedni byli tacy mocni i s...ą teraz po gaciach...... Takie zagrania są waszą domeną. Najpierw mówię później myślę. W sumie to nie. Nie myślicie. Liczycie że się uda.
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.