Wójt Kondratowic Wojciech Bochnak oraz kierownik GOPS Maria Stępnik sprawdzali wydawanie żywnościGmina Kondratowice wraz z Bankiem Żywności we Wrocławiu uczestniczy w projekcie przekazywania mieszkańcom darów żywnościowych w postaci paczek. - Pozyskaliśmy z banku kilkanaście ton żywności, w tym bardzo dużą ilość jabłek. Od 28 stycznia rozpoczynamy rozdawanie zdrowych produktów - poinformował nas wójt gminy Wojciech Bochnak. Dodał także, że osoby, do których ta pomoc ma trafić, są powiadamiane przez Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej. Korzystający z pomocy będą również sami rozdawać wspomnianą żywność. Uczą się tym samym odpowiedzialności, gdyż muszą wszystkie produkty odebrać i wydać. Nadzór nad akcją prowadzi GOPS w Kondratowicach.

Komentarze   

gosc Permalink12 +1 gosc
RE: Tony żywności do rozdania
Cytuję ZIUTA .K:
MÓJ KRÓLIK NIE MÓGŁ TEGO JEŚĆ TO SAMA CHEMIA PRYSKANE MARCHEWKI JABŁKA 3 RAZY DZIENNIE A KONSERWY KARMA DLA KOTÓW LEPSZA W SMAKU ,,JESTEM BIEDNA KOBIETA ALE NIE GŁUPIA ABY SIE ZA DARMO OTRUĆ NIECH WÓJT TO JE Z SWOIMI PUPILKAMI,A MI NIECH ODDA SWOJA PENSJE TO JA SOBIE KUPIE WĘDLINĘ W GOŁOSTOWICACH U GOSPODARZA NATURALNA Z CZOSNKIEM... ZIUTA ,K

a komputer to pewnie z gminnego programu dostałaś co ???
było sobie kupić jakiś firmowy , a nie korzystać z takiego zwykłego sprzętu i internetu za darmo !!!
2016-03-21 17:55 Cytować Zgłoś administratorowi
izyk Permalink11 0 izyk
Cytuję ZIUTA .K:
MÓJ KRÓLIK NIE MÓGŁ TEGO JEŚĆ TO SAMA CHEMIA PRYSKANE MARCHEWKI JABŁKA 3 RAZY DZIENNIE A KONSERWY KARMA DLA KOTÓW LEPSZA W SMAKU ,,JESTEM BIEDNA KOBIETA ALE NIE GŁUPIA ABY SIE ZA DARMO OTRUĆ NIECH WÓJT TO JE Z SWOIMI PUPILKAMI,A MI NIECH ODDA SWOJA PENSJE TO JA SOBIE KUPIE WĘDLINĘ W GOŁOSTOWICACH U GOSPODARZA NATURALNA Z CZOSNKIEM... ZIUTA ,K

jednak jesteś głupia - czemu mają ci oddać pensje? Komuna nauczyła ludzi brać, bo im się należy....... wędlinę sobie sama zrób...... i za kasę GOPSu nie pij....
2016-03-02 15:21 Cytować Zgłoś administratorowi
ZIUTA .K Permalink10 +4 ZIUTA .K
2016-03-02 14:53 Cytować Zgłoś administratorowi
spajker Permalink9 -3 spajker
Cytuję strzelinianin:
Cytuję spajker:
Cytuję strzelinianin:
Pan wójt jest dzielnym człowiekiem i zaradnym szefem lokalnej władzy .Patrzcie Państwo i podziwiajcie.!!! Zebrał kilka worków kartofli,marchwi i kapusty.A teraz nasz łaskawca rozda to biedakom zamieszkującym terytorium Jego gminy.Na koniec pytanie.A skąd ci biedacy stojący w kolejce po marchewkę się wzięli??? Czyja polityka społeczna przyczyniła się do powstania tej grupy ludzi???

ludzie głupi i biedni istnieli zawsze niezależnie od polityki. spójrz na siebie.

Spajker byłeś na badaniach, czy dopiero się wybierasz?

w życiu wyszły ci tylko włosy. moja znajoma narzekała nawet na seks z tobą.
2016-02-15 18:29 Cytować Zgłoś administratorowi
DANIEL PATROL Permalink8 -23 DANIEL PATROL
Rzadkośc takiej postawy ...gratuluję i podrawiam
2016-02-11 05:26 Cytować Zgłoś administratorowi
DANIEL PATROL Permalink7 -21 DANIEL PATROL
Szanowany bardzo Pan wójt jest bardzo dobry dla mieszkańców gminy .To żadkość takiej postawy .Gratuluję !!! :-)
2016-02-11 05:22 Cytować Zgłoś administratorowi
nim Permalink6 +13 nim
smiechu warte
na wioskach rozdaje sie marchewke,przecież gmina rolnicza,dzisiaj kolejki po pieniądze z mopsu,darmowe obiadki na pocztowej,kiedys sie mówiło ,bez pracy nie ma kołaczy
2016-02-10 20:12 Cytować Zgłoś administratorowi
redo Permalink5 +19 redo
Bo to metoda kija i marchewki. teraz przyszedł czas na marchewkę :D
2016-02-10 16:45 Cytować Zgłoś administratorowi
strzelinianin Permalink4 +24 strzelinianin
Cytuję spajker:
Cytuję strzelinianin:
Pan wójt jest dzielnym człowiekiem i zaradnym szefem lokalnej władzy .Patrzcie Państwo i podziwiajcie.!!! Zebrał kilka worków kartofli,marchwi i kapusty.A teraz nasz łaskawca rozda to biedakom zamieszkującym terytorium Jego gminy.Na koniec pytanie.A skąd ci biedacy stojący w kolejce po marchewkę się wzięli??? Czyja polityka społeczna przyczyniła się do powstania tej grupy ludzi???

ludzie głupi i biedni istnieli zawsze niezależnie od polityki. spójrz na siebie.

Spajker byłeś na badaniach, czy dopiero się wybierasz?
2016-02-10 15:24 Cytować Zgłoś administratorowi
spajker Permalink3 -24 spajker
Cytuję strzelinianin:

2016-02-10 14:44 Cytować Zgłoś administratorowi
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.