Zarządzanie kryzysowe jest teraz ważne jak rzadko wcześniej. Potrzebne są odpowiednie procedury, żeby skutecznie przeciwdziałać lub minimalizować zagrożenie. Konsultantem w tych sprawach na szczeblu powiatu został żołnierz, oficer, dowódca i dyplomata w randze generała brygady. Sylwetkę doradcy przedstawiamy na łamach „Słowa Regionu” w jutrzejszym wydaniu.
w latach 80tych gospodarką zarządzał generał jaruzelski. był kryzys a generał miał zarządzanie kryzysowe. generał wykręcił inflację do 80% rocznie a jego specjalnością był druk pustych pieniędzy rozdawanych pyskaczom po to aby ci na chwile zaniechali pyskowania. dzisiaj jest zupełnie inaczej. dzisiaj wyciągam banknot 20to złotowy z wizerunkiem prezydenta i jestem królem życia. stać mnie na wszystko czyli na 4ry bilety tramwajowe albo na przejazd 1wszą klasą pkp do wrocławia. wenezuelą zarządzają wojskowi i mają inflację 1000% dziennie. wojskowi z nudów tzn z braku wojny zajmują się sprawami cywilnymi, na których się nie znają. nauczyciele z nadmiaru czasu wolnego zajmują sie polityką i też im słabo wychodzi.
RE: Generał z NATO w starostwie
w latach 80tych gospodarką zarządzał generał jaruzelski. był kryzys a generał miał zarządzanie kryzysowe. generał wykręcił inflację do 80% rocznie a jego specjalnością był druk pustych pieniędzy rozdawanych pyskaczom po to aby ci na chwile zaniechali pyskowania. dzisiaj jest zupełnie inaczej. dzisiaj wyciągam banknot 20to złotowy z wizerunkiem prezydenta i jestem królem życia. stać mnie na wszystko czyli na 4ry bilety tramwajowe albo na przejazd 1wszą klasą pkp do wrocławia. wenezuelą zarządzają wojskowi i mają inflację 1000% dziennie. wojskowi z nudów tzn z braku wojny zajmują się sprawami cywilnymi, na których się nie znają. nauczyciele z nadmiaru czasu wolnego zajmują sie polityką i też im słabo wychodzi.
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.
Komentarze
Cytuję spajker.:
Tobie też te wypociny słabo wychodzą
w latach 80tych gospodarką zarządzał generał jaruzelski. był kryzys a generał miał zarządzanie kryzysowe. generał wykręcił inflację do 80% rocznie a jego specjalnością był druk pustych pieniędzy rozdawanych pyskaczom po to aby ci na chwile zaniechali pyskowania.
dzisiaj jest zupełnie inaczej. dzisiaj wyciągam banknot 20to złotowy z wizerunkiem prezydenta i jestem królem życia. stać mnie na wszystko czyli na 4ry bilety tramwajowe albo na przejazd 1wszą klasą pkp do wrocławia. wenezuelą zarządzają wojskowi i mają inflację 1000% dziennie. wojskowi z nudów tzn z braku wojny zajmują się sprawami cywilnymi, na których się nie znają. nauczyciele z nadmiaru czasu wolnego zajmują sie polityką i też im słabo wychodzi.
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.