ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

tick
RE: Będą walczyć i nie opuszczą swoich mieszkań
Skoro chcą mieszkać to niech kupią ten pałac od agencji.
0
sudafet
RE: Będą walczyć i nie opuszczą swoich mieszkań
spajker powiedziała :
takie jest prawo własności. ktoś kto jest najemcą musi zrozumieć że właściciel ma prawo zrobić ze swoim budynkiem co chce. ludzie mieszkają tam 40 lat i mieli dość czasu aby zadbać o swój własny lokal. dostają pachnące nowością mieszkania w zamian za zagrzybiałą ruderę i jeszcze im źle. ja dostałem wypowiedzenie umowy najmu i niczego w zamian, żadnego nowego lokalu tylko na odchodne faktury do zapłącenia. najgorszy rodzaj powojennego imigranta zasiedlił najlepsze ekskluzywne lokale w miastach i na wsiach , moczem wionie już na klatce schodowej, tynk odpada, mury kruszeją a mieszkańcy . tacy ludzie z bogatej dzielnicy wrocławia zrobili "trójkąt bermudzki".
Oj zmiana zdania??? Jak powiat sprzedawał budynek przedszkola Michałek to prawo własności nie mialo dla ciebie znaczenia i krytykowałeś powiat. Punkt widzenia się zmienił???

0
spajker
RE: Będąwalczyći nie opuszcząswoich mieszkań
takie jest prawo własności. ktoś kto jest najemcą musi zrozumieć że właściciel ma prawo zrobić ze swoim budynkiem co chce. ludzie mieszkają tam 40 lat i mieli dość czasu aby zadbać o swój własny lokal. dostają pachnące nowością mieszkania w zamian za zagrzybiałą ruderę i jeszcze im źle. ja dostałem wypowiedzenie umowy najmu i niczego w zamian, żadnego nowego lokalu tylko na odchodne faktury do zapłącenia. najgorszy rodzaj powojennego imigranta zasiedlił najlepsze ekskluzywne lokale w miastach i na wsiach , moczem wionie już na klatce schodowej, tynk odpada, mury kruszeją a mieszkańcy . tacy ludzie z bogatej dzielnicy wrocławia zrobili "trójkąt bermudzki".
0
dixi
gumofilce i adidasy - czar pegeeru...
0
res
Proszę używać spacji albo wymienić klawiaturę
0

Przeczytaj także