Wystąpią w kadrze Polski?
Obie należą do ścisłej, krajowej czołówki tej dyscypliny sportowej. Mamy nadzieję, że już wkrótce będziemy mogli poinformować o ich sukcesach z orzełkiem na piersi.
Tekst ukazał się w nr 43 (1082) wydaniu "Słowa Regionu"

Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij
RE: Wystąpią w kadrze Polski?
spajker. powiedziała : jaki kiszczaku??? Kiszczak to był Czesław a ja jestem cześ!!! jełopo!!!RE: Wystąpią w kadrze Polski?
Cześ powiedziała : nie jestem tobą. pisanie idzie mi łatwo czesiu kiszczaku.RE: Wystąpią w kadrze Polski?
spajker. powiedziała : Ty jesteś masochista bo katujesz się pisaniem debilnych komentarzy!!!RE: Wystąpią w kadrze Polski?
Higienizator powiedziała : nie znam tych łuczniczek ale stwierdzenie że sport to zdrowie to sarkazm. znam kilka osób , które czują się dobrze dopiero wtedy kiedy przebiegną 50 km dziennie i wyplują płuca na mecie. zadawanie sobie bólu i czerpanie z tego przyjemności to masochizm. masochizm jest zwielokrotniony jeżeli taki masochista np na posadzie nauczyciela zadaje bój innym i czerpie z tego satysfakcje psychiczną i finansową. jeden znajomy przypłacił lekcje karate życiem a miał być zdrowy.. no ale łuczniczki może spokojnie ustrzelą jakiś medal dla strzelina.RE: Wystąpią w kadrze Polski?
A ja głupi myślałem, że sport to zdrowie...RE: Wystąpią w kadrze Polski?
WOW 8)