Ostatnio coraz częściej mamy do czynienia z istną plagą telemarketerów, którzy proponują założenie instalacji fotowoltaicznej. Takie telefony potrafią nękać niektórych nawet kilka razy dziennie. Co ciekawe, dyskusja z naszym rozmówcą nie ma sensu, gdyż mamy do czynienia z „matriksem”. O tym procederze przeczytacie w jutrzejszym wydaniu gazety.
RE: Rozmawiasz z robotem, nie z człowiekiem! Cytuję spajker.:
Cytuję Cześ:
Cytuję T.Filzman.:
Jak ktoś nie ma co robić zawsze może sobie porozmawiać . Niektórzy nie mają do kogo gęby otworzyć to chociaż do robota mogą . A spajker może chociaż w ten sposób wyładować swoje frustracje .
Spojler nie ma mózgu więc z robotem rozmawia jak z kumplem
RE: Rozmawiasz z robotem, nie z człowiekiem! Cytuję spajker.:
Cytuję T.Filzman.:
Jak ktoś nie ma co robić zawsze może sobie porozmawiać . Niektórzy nie mają do kogo gęby otworzyć to chociaż do robota mogą . A spajker może chociaż w ten sposób wyładować swoje frustracje .
RE: Rozmawiasz z robotem, nie z człowiekiem! Cytuję Cześ:
Cytuję T.Filzman.:
RE: Rozmawiasz z robotem, nie z człowiekiem! Cytuję T.Filzman.:
RE: Rozmawiasz z robotem, nie z człowiekiem! Cytuję T.Filzman.:
RE: Rozmawiasz z robotem, nie z człowiekiem!
RE: Rozmawiasz z robotem, nie z człowiekiem!
- dzień dobry czy rozmawiam z osobą decyzyjna w zakresie inwestycji???? - s3,514erdlalaj - to świetnie bo nasza firma przygotowała specjalnie z myślą o pańskich potrzebach nowoczesne rozwiązanie pozwalające na zaoszczędzenie nawet do 90% kosztów energii. interesujące prawda???? - powiedziałem s35414erdalaj stara qrwo - pozwoli pan że po krótce zaprezentuję plan inwestycyjny , który można nieodpłatnie wdrożyć w państwa firmie - a poseł ziemi strzelińskiej obchodzi mnie to co do mnie mówisz!!!! - właśnie, nasza firma dbając o interes naszych klientów prowadzi proces inwestycyjny od początku do końca i....... - stul pysk bo zaraz j...ę słuchwką - dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą, nasz przedstawiciel handlowy wkrótce państwa odwiedzi i zaprezentuje szczegóły naszej oferty
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.
Komentarze
Cytuję spajker.:
Ty spojler faktycznie jesteś botem
Cytuję spajker.:
Cytuję Cześ:
***** czesia
Cytuję T.Filzman.:
***** t.filzmana
TAKIE ROBOTY TO PRACUJĄ W POLICJI JAK JE ZAPROGRAMUJESZ TAK ROBIĄ
Cytuję T.Filzman.:
- dzień dobry czy rozmawiam z osobą decyzyjna w zakresie inwestycji????
- s3,514erdlalaj
- to świetnie bo nasza firma przygotowała specjalnie z myślą o pańskich potrzebach nowoczesne rozwiązanie pozwalające na zaoszczędzenie nawet do 90% kosztów energii. interesujące prawda????
- powiedziałem s35414erdalaj stara qrwo
- pozwoli pan że po krótce zaprezentuję plan inwestycyjny , który można nieodpłatnie wdrożyć w państwa firmie
- a poseł ziemi strzelińskiej obchodzi mnie to co do mnie mówisz!!!!
- właśnie, nasza firma dbając o interes naszych klientów prowadzi proces inwestycyjny od początku do końca i.......
- stul pysk bo zaraz j...ę słuchwką
- dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą, nasz przedstawiciel handlowy wkrótce państwa odwiedzi i zaprezentuje szczegóły naszej oferty
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.