ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

to ja
RE: Czy strzeliński szpital będzie placówką akademicką?
Dla wszystkich zainteresowanyc h! Jacek to bardzo mądry człowiek.duzo chce i dużo może. czas najwyższy Mu w tym pomoc !!!!!!! Trzymam kciuki!!!!!!
0
gość
tomekk powiedziała :
gość powiedziała :
..."Z naszej strzelińskiej strony obecni byli burmistrz Dorota Pawnuk, Jacek Augustyn i ja."...A proszę mi powiedzieć kto to jest Jacek Augustyn i jaką rolę pełni/pełnił we władzach samorządu powiatowego? Wiem, że to jakiś żelazny kandydat jak nie na burmistrza Wiązowa, to obecnie na posła, oczywiście z PiSu. Pan starosta może wziąłby za łeb poprzednich uzdrawiaczy tegoż szpitala niech teraz naprawiają to co zepsuli, w szczególności dwóch ostatnich geniuszy Norberta i Jerzego. A może powiatowy Trybunał Stanu im zrobić, za doprowadzenie szpitala do stanu jaki jest obecnie?
Augustyn to osoba, która zainteresowała Uniwersytet szpitalem w Strzelinie i pośredniczy w rozmowach. Nie byłoby Augustyna nie byłoby mowy o Uniwersytecie. Pomaga starostwu w rozmowach z Uniwersytetem (takie było życzenie Uniwersytetu). Nie bierze za to pieniędzy.
Mam nieodparte wrażenie, że jak już miną wszelkie wybory i okazje na zdobycie intratnej posady pan Jacek niknie jak kamfora. A szpital ze swoimi mizernymi perspektywami zostanie nam jak czyrak. Proponuję zatem panu Jackowi do rozważenia, by zastąpił wszystkich radnych i starostów i sam zastąpił ich w działaniu. Ma pomysły, ma potencjał jak nie będzie lepiej to przynajmniej będzie taniej.

0
DST1313
Czy strzeliński szpital.........
Widzę ,ze trafnie wybrano trójcę uzdrowicieli HA HA
0
spajker
Ryho powiedziała :
Augustyn nie będąc przy korycie lepiej działa niż niejeden samorządowiec. Brawa również dla starosty i Pani Burmistrz!
koszt utrzymania personelu gminy to 6,5 miliona na rok. straty generowane przez szpital to 12 x 300 tys = 3,6 miliona na rok. brawa to ja mogę klasnąć po tym jak urzędnicy zredukują się zaledwie o połowę a zaoszczędzone pieniądze zjedzą strzelińscy lekarze z pensjami po 30 tys na mc. a które to oszczędności uratują szpital z nieograniczoną nieodpowiedzial nością przed plajtą.

0
Dst001
marko powiedziała :
A wykładac będzie prof. Jadwiga S. i dr zrehabilitowany Krzysztof K. ....Gościnnie za śmieszne 15 tys $ wykłady będzie trzaskał Norbi R. To wszystko gwarantuje wysoki poziom akademicki !!!!!
A Kwinto będzie patronen tej placówki.

0
kartograf
Czy strzeliński szpital będzie placówką akademicką?
Czegoś tu nie rozumiem, jakieś pośrednictwa, tajne rozmowy, ktoś kogoś poleca mały szantaż, że gdyby nie on to czegoś by nie było. co to w ogóle ma znaczyć ? Żyjemy ponoć w państwie prawa, poruszamy się w sferze samorządowej. Więc działania powinny być jawne i transparentne, A do tego wszystkiego pan z PiS. Widać dobrze zaczyna od szemranych, zakulisowych interesów. Mniemam, że intencje mają zbożne, ale sposób ich realizacji jest nie do przyjęcia.Państwo radni powiatowi proszę dopytać zarząd jakie są plany. Prośba do radnych poza p. Rabą bo jego nie uważam za samorządowca tylko sprawcę obecnej sytuacji naszego szpitala.
0
tomekk
kto to augustyn
gość powiedziała :
..."Z naszej strzelińskiej strony obecni byli burmistrz Dorota Pawnuk, Jacek Augustyn i ja."...A proszę mi powiedzieć kto to jest Jacek Augustyn i jaką rolę pełni/pełnił we władzach samorządu powiatowego? Wiem, że to jakiś żelazny kandydat jak nie na burmistrza Wiązowa, to obecnie na posła, oczywiście z PiSu. Pan starosta może wziąłby za łeb poprzednich uzdrawiaczy tegoż szpitala niech teraz naprawiają to co zepsuli, w szczególności dwóch ostatnich geniuszy Norberta i Jerzego. A może powiatowy Trybunał Stanu im zrobić, za doprowadzenie szpitala do stanu jaki jest obecnie?
Augustyn to osoba, która zainteresowała Uniwersytet szpitalem w Strzelinie i pośredniczy w rozmowach. Nie byłoby Augustyna nie byłoby mowy o Uniwersytecie. Pomaga starostwu w rozmowach z Uniwersytetem (takie było życzenie Uniwersytetu). Nie bierze za to pieniędzy.

0
gość
0
Ryho
Augustyn przywiózł Uniwersytet
Augustyn nie będąc przy korycie lepiej działa niż niejeden samorządowiec. Brawa również dla starosty i Pani Burmistrz!
0
nikoś
Czy strzeliński szpital będzie placówką akademicką?
Jak to jest? Wy piszecie prośby i składacie wnioski i nikt na nie nie nawet nie odpowiada, a były menago składał wnioski i wszyscy je przyjmowali i dawali ile chciał, a on brał i brał i brał.Musiał mieć gość dar przekonywania.
0

Przeczytaj także