ZNAJDŹ NA STRONIE

Rafał Rorat po rundzie jesiennej zmieni klubTo ogromny cios dla kibiców. Mecz derbowy z LKS-em Brożec był ostatnim Rafała Rorata w barwach Czarnych Kondratowice. Jeden z najlepszych defensorów w powiecie strzelińskim nie zagra w spotkaniu z Czarnymi Jelcz-Laskowice z powodu pauzy za kartki, a po rundzie zamierza zmienić klub. – Mogę już oficjalnie powiedzieć, że odchodzę z Czarnych. Nie będę też grał w innym klubie w powiecie strzelińskim. Związane jest to z moim życiem osobistym oraz zawodowym. Na pewno nie skończę jednak z piłką! Chcę znaleźć klub bliżej mojego miejsca zamieszkania, żeby mieć bliżej na treningi, mecze. Bardzo miło będę wspominał okres spędzony w powiecie strzelińskim. Słabiej może prezentowałem się podczas pobytu w Strzeliniance, ale ogólnie pozostawiam po sobie chyba dobre wrażenie. Korzystając z okazji chciałbym podziękować wszystkim za wsparcie, kolegom z drużyny, działaczom, kibicom i dziennikarzom. Zawsze będę miło wspominać ten okres w mojej przygodzie z piłką i będę kibicował naszym zespołom – mówił 26-letni obrońca Rafał Rorat. Defensor w swoim piłkarskim CV ma takie kluby jak m.in.: Lechia Dzierżoniów, Bielawianka Bielawa oraz dwa zespoły z powiatu strzelińskiego - Czarni Kondratowice oraz Strzelinianka Strzelin. Rafałowi życzymy powodzenia na dalszym, piłkarskim szlaku. Kto wie, może w przyszłości jeszcze wróci do Kondratowic?

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Przeczytaj również