ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Cześ
RE: Dzień Niemarnowania Żywności
spajker. powiedziała :
Cześ powiedziała :
Jakie marnowanie? Jeśli ja zarobiłem pieniądze to mogę za nie kupić co chce i mogę to na drugi dzień wyrzucić bo to moje i nikt mi nie będzie mówił że ja coś zmarnowałem!!!
możesz dzisiaj zabić własnego indyka i go jutro wyrzucić. zmarnowałeś życie indyka. zmarnowałeś żywność. tak miałeś prawo wyrzucić no ale zmarnowałeś czyli niewykorzystałeś właściwie. jak sie zapiszesz do partii wiosna to zmarnujesz sobie życie i nikomu nic do tego.
Ty się z sasinem na mózgi zamieniłemś chory człowieku??? Tęskno ci za czasami komuny i kartkami na mięso?

0
spajker.
Cześ powiedziała :
Jakie marnowanie? Jeśli ja zarobiłem pieniądze to mogę za nie kupić co chce i mogę to na drugi dzień wyrzucić bo to moje i nikt mi nie będzie mówił że ja coś zmarnowałem!!!
możesz dzisiaj zabić własnego indyka i go jutro wyrzucić. zmarnowałeś życie indyka. zmarnowałeś żywność. tak miałeś prawo wyrzucić no ale zmarnowałeś czyli niewykorzystałe ś właściwie. jak sie zapiszesz do partii wiosna to zmarnujesz sobie życie i nikomu nic do tego.

0
Cześ
0
spajker.
poczytałem o tej obrzydliwej propagandzie firmy winiary, która na tle ludzkiej dobroci i na tle ekologii robi sobie reklamę. otworzyłem sobie piwo na uspokojenie nerwów uaktywnionych na skutek fałszywców podających się za dobroczyńczów no ale z nerwów nie dałem rady go wypić i się przez noc wygazowało. zmarnowana żywność. czy firma winiary wie co zrobić z taką wygazowaną żywnością? jakiś gaz w proszku w torebce za jedyne 5,70 na flaszkę?firma winiary , firma amino, firma kim-lan, firma vifon to podstawa zdrowego żywienia i ekologii.za komuny to był chociaż syfon, którym można było uratować wygazowane piwo no ale teraz jedyne gazy to nie z syfonu ale z końcówki jelita grubego uwalnianych na skutek prymitywnej reklamy trucizn marki czary-mary.
0

Przeczytaj także