ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

strzelinianin
RE: Rowerem dookoła Polski
ufka powiedziała :
strzelinianin powiedziała :
ufka powiedziała :
ufka powiedziała :
NIKO powiedziała :
Widzę, że znaleźli się wielcy znawcy polityki i sportu. Jak jesteście tacy mądrzy droga otwarta do tego aby zostać radnym i przejechać Polskę rowerem dookoła. Potem możecie komentować. Amatorzy kwaśnych jabłek ! Pochwalcie się swoimi wyczynami ! Myślę, że nie osiągnęliście nawet 1% tego co on. Czekam na komentarze !
Najlepiej siedzieć w gminie i ustalać gdzie kwiatki posadzić! Ten radny zasługuje na pochwałę a nie -chamskie odzywki! Wstyd !
Zapomniałaś,że pan "radny" za taką formę realizacji swoich obywatelskich obowiązków bierze kasę w postaci comiesięcznej diety,ktora pochodzi z pieniędzy podatników.
Skąd pochodzi twoja wiedza,że za ten okres ( przejazd rowerem) radny pobiera dietę? Napisz konkretnie ile pieniędzy otrzyma radny z naszych podatków????
Z treści artykułu nie wynika ,że uzyskał zgodę przewodniczacego rady na urlop w pelnieniu obowiazków radnego Rady Miejskiej Strzelina oraz ,że za ten czas wstrzymana została wypłata diety radnego.Aż strach pomyśleć co ,by się działo gdyby tak każdy z członków rady wskoczył sobie na rower i gdzieś pojechał. Stawiając wyżej swoje hobby niż obowiązki wobec wyborców do wykonywania ,których nikt go siłą nie zmuszał.Każdego roku radni w sierpniu mają urlop i wówczas można realizować swoje pasje.Teraz to zwykła smarkateria !!!
Z tobą to ta wymiana zdań nie ma sensu. Cyt: z treści artykułu nie wynika...) to po co piszesz nie sprawdzone informacje? ???? Ty jak Petru -swetru mam pytanie ..będzie przerwa!!! To ile radny zabrał ci z twoich podatków? Potrafisz odpowiedzieć ? Należysz już do kodziarzy???Oni lubią takich dbających o demokrację jak ich przywódzca -Kijowski!
Widzę ,że jesteś politycznie nawiedzoną babą.Druga Pawłokicz.!!!

0
ufka
ufka powiedziała :
ufka powiedziała :
NIKO powiedziała :
Widzę, że znaleźli się wielcy znawcy polityki i sportu. Jak jesteście tacy mądrzy droga otwarta do tego aby zostać radnym i przejechać Polskę rowerem dookoła. Potem możecie komentować. Amatorzy kwaśnych jabłek ! Pochwalcie się swoimi wyczynami ! Myślę, że nie osiągnęliście nawet 1% tego co on. Czekam na komentarze !
Najlepiej siedzieć w gminie i ustalać gdzie kwiatki posadzić! Ten radny zasługuje na pochwałę a nie -chamskie odzywki! Wstyd !
Zapomniałaś,że pan "radny" za taką formę realizacji swoich obywatelskich obowiązków bierze kasę w postaci comiesięcznej diety,ktora pochodzi z pieniędzy podatników.
Skąd pochodzi twoja wiedza,że za ten okres ( przejazd rowerem) radny pobiera dietę? Napisz konkretnie ile pieniędzy otrzyma radny z naszych podatków????
Z treści artykułu nie wynika ,że uzyskał zgodę przewodniczacego rady na urlop w pelnieniu obowiazków radnego Rady Miejskiej Strzelina oraz ,że za ten czas wstrzymana została wypłata diety radnego.Aż strach pomyśleć co ,by się działo gdyby tak każdy z członków rady wskoczył sobie na rower i gdzieś pojechał. Stawiając wyżej swoje hobby niż obowiązki wobec wyborców do wykonywania ,których nikt go siłą nie zmuszał.Każdego roku radni w sierpniu mają urlop i wówczas można realizować swoje pasje.Teraz to zwykła smarkateria !!!
Z tobą to ta wymiana zdań nie ma sensu. Cyt: z treści artykułu nie wynika...) to po co piszesz nie sprawdzone informacje? ???? Ty jak Petru -swetru mam pytanie ..będzie przerwa!!! To ile radny zabrał ci z twoich podatków? Potrafisz odpowiedzieć ? Należysz już do kodziarzy???Oni lubią takich dbających o demokrację jak ich przywódzca -Kijowski!

0
strzelinianin
ufka powiedziała :
ufka powiedziała :
NIKO powiedziała :
Z treści artykułu nie wynika ,że uzyskał zgodę przewodniczaceg o rady na urlop w pelnieniu obowiazków radnego Rady Miejskiej Strzelina oraz ,że za ten czas wstrzymana została wypłata diety radnego.Aż strach pomyśleć co ,by się działo gdyby tak każdy z członków rady wskoczył sobie na rower i gdzieś pojechał. Stawiając wyżej swoje hobby niż obowiązki wobec wyborców do wykonywania ,których nikt go siłą nie zmuszał.Każdego roku radni w sierpniu mają urlop i wówczas można realizować swoje pasje.Teraz to zwykła smarkateria !!!

0
ufka
ufka powiedziała :
NIKO powiedziała :

0
strzelinianin
ufka powiedziała :
NIKO powiedziała :

0
ufka
NIKO powiedziała :

0
NIKO
Do wszystkich, którym żal dupę sciska
0
spajker
Piotrek powiedziała :
Hmmm jak można planować, taka wyprawę i nagle się orientuje będąc na trasie, ze ma 20 kg zbędnego bagażu. Sam swojego czasu pokonywałem takie dystanse mi.n do Austrii i nie przypominam sobie ze w trakcie drogi mam coś do wyrzucenia bo się ciężko pedałuje.... Takie wyprawy się planuje dość skrupulatnie
doświadczone ramole planują skrupulatnie a spontaniczni młodzi ludzie żądni przygody uczą się na własnej dooopie i na własnych kolanach. ja planowałem być sportowcem. na razie planowo nabieram masy. na siłę mięśni i na sportową determinację przyjdzie jeszcze czas. jak mi nie wyjdzie to obwinię polityków sanację/okupację/prl/ 3rp/4rp i brak dotacji ue na wyćwiczenie grzdyla.

0
Piotrek
Hmmm jak można planować, taka wyprawę i nagle się orientuje będąc na trasie, ze ma 20 kg zbędnego bagażu. Sam swojego czasu pokonywałem takie dystanse mi.n do Austrii i nie przypominam sobie ze w trakcie drogi mam coś do wyrzucenia bo się ciężko pedałuje.... Takie wyprawy się planuje dość skrupulatnie
0
iżyka
powiat powiedziała :
iżyka powiedziała :
Zadania radnego są opisane. Nie jest to jeżdżenie po Polsce na rowerze. Jak nie ma czasu chodzić na sesje i komisje to niech odda mandat.
Już większej głupoty nie mogłeś(aś) wymyśleć! Komu jeszcze chcesz zabrać mandat? Jakież to ważne decyzje podejmuje gmina w czasie jego nieobecności? Budowy placu zabaw w Ośnie? Nie ośmieszaj się !!!!
Sam się nie ośmieszaj. Radny ma uczestniczyć w sesjach i komisjach. Bo to jego zadanie i za to biwrze diete. Jeśli ma w poważaniu to NIE ZREZYGNUJE i niech radnym będzie ten kto chce pracować dla gminy.

0

Przeczytaj także