ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Agnes
Odsyłanie do domu
Ze szpitala.Pam Arendarski odsyła ludzi do domu nawet z ciśnieniem i z czymś co przypomina wodobrzusze.Zpanem Bażantem takie cuda odprawia na izbie przyjec
0
Agnes
Odsyłanie że szpitala
Też miałam przygodę z tym szpitalem.Odsylano mnie do domu nawet z wodą w brzuchu czy czymś takim.Nie wiem co to było.Z 5ego co zrozumiałam to przeszłam wtedy odmiedniczkowe zapalenie nerek potem miałam kłopoty z żołądkiem kręgosłupem aż do teraz.Pan Arendarski nie nadaje się nawet żeby leczyć psa a co dopiero ludzi
0
wiola
nawadnianie
dlatego właśnie tak ważne jest nawadnianie podczas biegunki czy wymiotów szczególnie u małych dzieci, ja staram się zawsze mieć w domowej apteczce orsalit, ostatnio najczęściej kupuję ten nutris bo nie dość że ma mało wyczuwalny słony smak więc nie mam problemów z podaniem go dziecku to jeszcze dodatkowo posiada właściwości odżywcze, co jest szczególnie ważne przy biegunkach i wymiotach
0

Przeczytaj także