ZNAJDŹ NA STRONIE

Dorota Put (z prawej) została wyróżniona za Najlepszy Dyplom Roku podczas święta AWF
Mieszkanka Białego Kościoła Dorota Put podczas święta wrocławskiej Akademii Wychowania Fizycznego została wyróżniona za Najlepszy Dyplom Roku. Nagroda przyznawana jest przez urząd marszałkowski województwa dolnośląskiego. O czym była praca mieszkanki naszego regionu?
Dorota Put od dziesięciu lat jest mieszkanką Białego Kościoła. Z tym miejscem jest związana również rodzinnie i zawodowo, ponieważ prowadzi punkt apteczny w tej miejscowości. Jest także radną powiatu strzelińskiego. - Zawsze kochałam wszelkiego rodzaju aktywność fizyczną, co zostało wpojone mi w domu rodzinnym, począwszy od górskich wędrówek, długodystansowych biegów, jazdy na rowerze czy pływania. Dzięki mojemu mężowi, który dostrzegł w mojej skromnej osobie jakiś nieznany mi potencjał instruktorski, zaczęła się moja przygoda z rekreacją, a potem ze sportem – mówi Dorota Put.

Najstarsza studentka na roku
Po ukończeniu szkoleń z zakresu fitnessu, fitnessu w wodzie, pływania, czy w końcu aqua-treningu, Dorota Put zdecydowała się podjąć studia na wrocławskiej Akademii Wychowania Fizycznego na kierunku Sport, w specjalizacji „Trener przygotowania motorycznego”. – W tym miejscu dodam, że byłam najstarszą studentką na roku. Starszą nawet od niektórych wykładowców. Mimo to, nigdy nie odpuściłam żadnego treningu związanego ze studiami, niejednokrotnie bardzo wymagającego fizycznie i psychicznie – mówi z uśmiechem Dorota Put. To właśnie w ramach studiów napisała pracę „Wpływ lęku przed wodą na efektywność ćwiczeń w aqua-aerobiku”, która została nagrodzona Najlepszym Dyplomem Roku. Podczas uroczystej gali mieszkanka Białego Kościoła odebrała nagrodę od wicemarszałka województwa dolnośląskiego Marcina Krzyżanowskiego. Jedynie dwie pracy zostały wyróżnione podczas święta AWF. - Absolutnie nigdy nie spodziewałam się takiego ogromnego wyróżnienia. Spodziewał się go raczej mój zawsze wspierający mąż oraz niezastąpiony Jerzy Stęślicki, najlepszy specjalista od obliczeń statystycznych, któremu bardzo dziękuję za wszystko – mówi Dorota Put, dla której nagroda była zaskoczeniem.{jcomments off}
Cały artykuł w wydaniu papierowym "Słowa Regionu".

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Gravatar
spajker.
RE: Dorota Put z Dyplomem Roku
Czerwony Pająk powiedziała :
spajker. powiedziała :
Aby kogoś krytykować trzeba najpierw coś samemu w życiu zrobić lub osiągnąć, a ty "ciołku zbożowy" czym możesz się pochwalić poza sianiem jadu. Dla ciebie wszyscy, którzy coś w życiu osiągnęli lub coś ciekawego zrobili są albo tacy albo sracy. Widać, że mama cię nie przytulała, a tato bił po główce zamiast po tyłku. I tu mi jest ciebie żal. Jesteś biednym człowiekiem, zapewne z tępo rozanieloną buźką, jesteś kimś kto swoimi marnymi tekstami obraża ludzi i czerpie z tego przyjemność. Jara cie to, że ktoś się denerwuje i zapewne z tego tytułu masz kisiel w majtach. No cóż, różne są zboczenia, a że zboczenie to nic innego jak odchylenie od normy, to mogę ci tylko współczuć. Na koniec poproszę cię o jedno, postaraj się kiedyś o jakiś pozytywny tekst o czymkolwiek, zrób przyjemność komuś, a nie jak do tej pory tylko sobie. No chyba, ze nie potrafisz. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. mgr Czerwony Pająk :-)
zapodaję pozytywny tekst. osiągnąłęm w życiu więcej aniżeli cały powiatowy pzpr od 1945 do 2020. serio. takie doświadczenie pozwala mi w mig rozgryzać sprawy np dymania kolejnej miernoty na kolejnego kacyka. swoje oceny opieram na faktach. pan marcin k syn komuchów jest profesorem na uniwersytecie w kopenhadze. anna k to tłumacz przysięgły chyba 8miu języków, potomek komuchów.jakoś o tym cicho. magister od zośki i magister od fikołków są przez media przerabiani w ludzi niezwykłych a to tylko zwykli pospolici przeciętni ludzie, którym pzprowska pajęczyna grunt pod posady urabia. w tej szkole fikołków dziekanem jest mistrz sportów walki ze strzelina- tadziu stefaniak w stopniu doktora. o nim jakoś cicho no ale o panu prezesie put z aquaparku to już w wall street journal będą pisać.
Ha ha haaaa, dobre. Pozytywów co nie miara, a sukcesów jeszcze więcej. Naprawdę jesteś wielki, jeszcze trochę, a zacznę Cię cytować. Pozdrawiam, mgr Czerwony Pająk, potomek chłopo- robotnika, nie pzpr-owca.
no chłopie i robotniku. rozumiem twój rechot bo dokonania partii i osobników robotniczo-chłopskich są nijakie i łatwo je pokonać. sukcesów mam tyle że twój chłopski rozum tego nie ogarnie a moją intencją nie jest wywyższanie siebie ale wskazywanie hipokryzji fałszu malości korupcji i głupoty. możesz łąpać muchy a nie mnie pająku.

0
Gravatar
Czerwony Pająk
spajker. powiedziała :
Aby kogoś krytykować trzeba najpierw coś samemu w życiu zrobić lub osiągnąć, a ty "ciołku zbożowy" czym możesz się pochwalić poza sianiem jadu. Dla ciebie wszyscy, którzy coś w życiu osiągnęli lub coś ciekawego zrobili są albo tacy albo sracy. Widać, że mama cię nie przytulała, a tato bił po główce zamiast po tyłku. I tu mi jest ciebie żal. Jesteś biednym człowiekiem, zapewne z tępo rozanieloną buźką, jesteś kimś kto swoimi marnymi tekstami obraża ludzi i czerpie z tego przyjemność. Jara cie to, że ktoś się denerwuje i zapewne z tego tytułu masz kisiel w majtach. No cóż, różne są zboczenia, a że zboczenie to nic innego jak odchylenie od normy, to mogę ci tylko współczuć. Na koniec poproszę cię o jedno, postaraj się kiedyś o jakiś pozytywny tekst o czymkolwiek, zrób przyjemność komuś, a nie jak do tej pory tylko sobie. No chyba, ze nie potrafisz. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. mgr Czerwony Pająk :-)
zapodaję pozytywny tekst. osiągnąłęm w życiu więcej aniżeli cały powiatowy pzpr od 1945 do 2020. serio. takie doświadczenie pozwala mi w mig rozgryzać sprawy np dymania kolejnej miernoty na kolejnego kacyka. swoje oceny opieram na faktach. pan marcin k syn komuchów jest profesorem na uniwersytecie w kopenhadze. anna k to tłumacz przysięgły chyba 8miu języków, potomek komuchów.jakoś o tym cicho. magister od zośki i magister od fikołków są przez media przerabiani w ludzi niezwykłych a to tylko zwykli pospolici przeciętni ludzie, którym pzprowska pajęczyna grunt pod posady urabia. w tej szkole fikołków dziekanem jest mistrz sportów walki ze strzelina- tadziu stefaniak w stopniu doktora. o nim jakoś cicho no ale o panu prezesie put z aquaparku to już w wall street journal będą pisać.
Ha ha haaaa, dobre. Pozytywów co nie miara, a sukcesów jeszcze więcej. Naprawdę jesteś wielki, jeszcze trochę, a zacznę Cię cytować. Dziwne, że Duda nie wziął Cię do swojego sztabu wyborczego, ja zrobiłbym to na jego miejscu, prezydentura murowana. Pozdrawiam, mgr Czerwony Pająk, potomek chłopo- robotnika, nie pzpr-owca.

0
Gravatar
spajker.

0
Gravatar
Czerwony Pająk
Do spajkera
0
Gravatar
67m2
Gratulacje
Gratuluję sukcesu. Determinacja oraz wytrwała i systematyczna praca przynosi efekty.
0
Gravatar
spajker.
zauważam ciekawe zjawisko. nazwisko put od 60 lat kojarzy mi się z PZPR czyli z grupą trzymającą władzę ( vide poseł łużna od 1978 roku poseł sołtys itd aż sama zrezygnowała po 40 latach dzierżenia władzy.) nazwisko put to albo działacz PZPR z lat 80tych albo dyrektoe szkoszły alb prezesik aquaparku albo jakiś dobry dyplom. nie ma ju z w strzelinie innego nazwiska ni z put, niż pawnuk ( papa 1szy sekretarz PZPR, burmistrz córka burmistrz przez x kadencji a i sąsiedzi i aktywiści PZPR mają stanowiska). rewolucja robotniczo-chłopska miała raz na zawsze zmieść monarchie i dziedziczenie przywilejów tupu czartoryski potocki radziwiłł czy inny. obserwuję jednak że w miejsce dawnych monarchów wskoczyli chłopi z pgr i budują nowe monarchie ze świtą wyjętą z pgr.w strzelinie nigdy nie było dobrych absolwentów typu prezes pko bp i innych , jest jednak pierwszy magister z pgr , magister od fikołków ale magister.pzpr w strzelinie trzyma się dobrze , kult pgr trzyma się dobrze. jak któryś dobrze przebiera nogami to ma medale w zośce albo w fikołkach. rolnicza szkoła w ludowie to kuźnia noblistów.propaganda zrobiła z kaprala hitlera fuhrerem. bezczynność zrobiła z pgra burmistrza. żarłoczna na władzę pieniądz i na przywileje monarchia pgr pzpr dyplomem od fikołków dowodzi swojej intelektualnej prowieniencji.
0

Przeczytaj również