Karatecy z Borowa wzięli udział w IV Międzynarodowym Pucharze Beskidów „Kyokushin Cup” w Bielsku-Białej. Do rywalizacji przystąpiło 255 zawodników z 18 klubów z Polski, Czech oraz Ukrainy.
Fight Club Lubawka/Borów zdobył łącznie osiemnaście medali i uplasował się na świetnej, trzeciej pozycji w klasyfikacji drużynowej. Reprezentanci Borowa wrócili do domów z pełnym workiem medali. Dwa złote medale wywalczyła Amelia Jadżyn, a dwukrotnie na drugim stopniu podium stawała Alicja Chrzan. Z brązowymi medalami wróciły Amelia Kazuro oraz Sylwia Majchrzycka. Tuż za podium uplasowała się Lena Szlachta. Serdecznie gratulujemy!
to na pewno podopieczni zenka. zenek od 40tu lat co pół roku organizuje sekcje karate sekcje jeździecką i sekcję strzelecką.
Zenka to ja znam tylko Martyniuka, ale jak do tego doszło, nie wiem
tak tak. zenek martyniuk. disco z pola. doszło do tego w ten sposób że jesteś umysłową regresją rodzaju ludzkiego podobnie jat tamten plasający w rytm tandety pederasta. umps umps umos bratnie dusze.
Ty to pewnie słuchasz tylko radia ma ryja
nie słucham radia. radia już nie ma. była radiowa trójka ale polityczni tryglodyci i plastikowa pani prezes ją zniszczyli bardziej niż wojna atomowa.
to na pewno podopieczni zenka. zenek od 40tu lat co pół roku organizuje sekcje karate sekcje jeździecką i sekcję strzelecką.
tak tak. zenek martyniuk. disco z pola. doszło do tego w ten sposób że jesteś umysłową regresją rodzaju ludzkiego podobnie jat tamten plasający w rytm tandety pederasta. umps umps umos bratnie dusze.
Zdziwiony
Oczywiście gratulacje serdeczne dla dziewczynek. Aż strach będzie zaprosić je na randkę .Szkoda że gazeta tak mało pisze o innych sukcesach dzieci z gminy BORÓW a tam w Zielenicach jest uczeń który po raz drugi został laureatem w konkursie Zdolny ŚLĄZAK z geografii -warto napisać parę słów o nim może zachęciłoby to dzieciaki do nauki .
RE: Multimedalistki z Borowa
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.
Komentarze
Cytuję cześ:
nie słucham radia. radia już nie ma. była radiowa trójka ale polityczni tryglodyci i plastikowa pani prezes ją zniszczyli bardziej niż wojna atomowa.
Cytuję spajker.:
Ty to pewnie słuchasz tylko radia ma ryja
Cytuję cześ:
Cytuję spajker.:
Oczywiście gratulacje serdeczne dla dziewczynek. Aż strach będzie zaprosić je na randkę .Szkoda że gazeta tak mało pisze o innych sukcesach dzieci z gminy BORÓW a tam w Zielenicach jest uczeń który po raz drugi został laureatem w konkursie Zdolny ŚLĄZAK z geografii -warto napisać parę słów o nim może zachęciłoby to dzieciaki do nauki .
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.