Karatecy z Borowa wzięli udział w IV Międzynarodowym Pucharze Beskidów „Kyokushin Cup” w Bielsku-Białej. Do rywalizacji przystąpiło 255 zawodników z 18 klubów z Polski, Czech oraz Ukrainy.
Fight Club Lubawka/Borów zdobył łącznie osiemnaście medali i uplasował się na świetnej, trzeciej pozycji w klasyfikacji drużynowej. Reprezentanci Borowa wrócili do domów z pełnym workiem medali. Dwa złote medale wywalczyła Amelia Jadżyn, a dwukrotnie na drugim stopniu podium stawała Alicja Chrzan. Z brązowymi medalami wróciły Amelia Kazuro oraz Sylwia Majchrzycka. Tuż za podium uplasowała się Lena Szlachta. Serdecznie gratulujemy!
Zawodniczki z Borowa wróciły z zawodów z pucharami
Reprezentantki Borowa w Bielsku-Białej

Komentarze   

spajker. Permalink6 -1 spajker.
RE: Multimedalistki z Borowa
Cytuję cześ:
Cytuję spajker.:
Cytuję cześ:
Cytuję spajker.:
to na pewno podopieczni zenka. zenek od 40tu lat co pół roku organizuje sekcje karate sekcje jeździecką i sekcję strzelecką.

Zenka to ja znam tylko Martyniuka, ale jak do tego doszło, nie wiem :D

tak tak. zenek martyniuk. disco z pola. doszło do tego w ten sposób że jesteś umysłową regresją rodzaju ludzkiego podobnie jat tamten plasający w rytm tandety pederasta. umps umps umos bratnie dusze.

Ty to pewnie słuchasz tylko radia ma ryja :D

nie słucham radia. radia już nie ma. była radiowa trójka ale polityczni tryglodyci i plastikowa pani prezes ją zniszczyli bardziej niż wojna atomowa.
2022-06-23 17:19 Cytować Zgłoś administratorowi
cześ Permalink5 -3 cześ
Cytuję spajker.:
Cytuję cześ:
Cytuję spajker.:
to na pewno podopieczni zenka. zenek od 40tu lat co pół roku organizuje sekcje karate sekcje jeździecką i sekcję strzelecką.

tak tak. zenek martyniuk. disco z pola. doszło do tego w ten sposób że jesteś umysłową regresją rodzaju ludzkiego podobnie jat tamten plasający w rytm tandety pederasta. umps umps umos bratnie dusze.

Ty to pewnie słuchasz tylko radia ma ryja :D
2022-06-23 11:49 Cytować Zgłoś administratorowi
spajker. Permalink4 0 spajker.
Cytuję cześ:
Cytuję spajker.:

2022-06-23 11:30 Cytować Zgłoś administratorowi
cześ Permalink3 -1 cześ
Cytuję spajker.:

2022-06-23 11:19 Cytować Zgłoś administratorowi
Romek Permalink2 +2 Romek
Zdziwiony
Oczywiście gratulacje serdeczne dla dziewczynek. Aż strach będzie zaprosić je na randkę .Szkoda że gazeta tak mało pisze o innych sukcesach dzieci z gminy BORÓW a tam w Zielenicach jest uczeń który po raz drugi został laureatem w konkursie Zdolny ŚLĄZAK z geografii -warto napisać parę słów o nim może zachęciłoby to dzieciaki do nauki .
2022-06-22 21:03 Cytować Zgłoś administratorowi
spajker. Permalink1 -1 spajker.
2022-06-22 07:03 Cytować Zgłoś administratorowi
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.