Relację opublikujemy w najbliższym wydaniu Słowa Regionu, a dziś zapraszamy do oglądania zdjęć z turnieju, które zamieściliśmy na naszym profilu facebookowym.
Turniej o Puchar Wójta Gminy Kondratowice (Kondratowice, 13.05.2023)
Opublikowany przez Słowo Regionu Strzelińskiego Sobota, 13 maja 2023
UWAGA!
Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.
RE: Walczyli o Puchar Wójta Gminy Kondratowice
spajker. powiedziała : - puchar jest to trofeum, które jest symbolem zwycięstwa Wójt wykazał się wielkoduszności ą oraz niezwykłą hojnością godząc się na to, aby obdarować piłkarzy splendorem, który stanowi nieodłączną część jego urzędowania. Dziś Wójt obdarował swoim splendorem piłkarzy, jutro równie szczodrze może uhonorować ciebie.RE: Walczyli o Puchar Wójta Gminy Kondratowice
A co na to CBARE: Walczyli o Puchar Wójta Gminy Kondratowice
.zagrali o puchar księcia kondratowic. co za pyszna kryptoreklama kolesia, który trwoży się o swoja pensję w wysokości 15 000 zeta na mc czyli 180 000 rocznie.ja hrabia spajker zorganizowałem zawody w opróźnieniu zgrzewki piwa i liczę na to że hołota o nazwie wyborcy to docenią.to byłem ja. lista wyborcza nr 3 pozycja nr 199.jak ja wygram to piłkarze dostaną puchary o wadze 1500 kg takie że nawet pudzian ich nie udźwignie a co dopiero tymczasowy koleś o nazwie wójt.jak ja wygram wybory i dostanę pensje wójta czyli tak z 750 000,- zeta za kadencję +łąpówy to zorganizuję nie tlyko turniejj piłki nożnej ale i zawody piłki ręcznej. przypominam. lista nr 29 pozucja nr 179.