Za nami referendum w sprawie odwołania wójta Kondratowic. Jego wynik nie jest wiążący ze względu na niską frekwencję. Jak głosowali mieszkańcy w poszczególnych obwodach? Jak wynik referendum skomentowali samorządowcy z Kondratowic? Przeczytacie o tym w jutrzejszym wydaniu Słowa Regionu.
Baby
[quote name="Pytamsie"]Dyrektorka się zastanawia czmu pod Kondratowicami najwięcej sie pisze? Wie ten co wie o dwórkach. Najpierw wójt pozatrudnia sobie dwórki a potem je wyleje na pysk bo już mu się nie podobaja a baba wiadomo mściwa jest i pisze o wójcie co ślina przyniesie. Trzeba było babom nie gadać że takie cudne a potem nie dawać kopa w zadek to by smrodu nie było[/quote.
RE: Głosowali, lecz wójta nie odwołali
Skąd w was tyle jadu? Czytam i nie wierze. Zapewne 99 % nie miało by odwagi tego w oczy powiedzieć. Przerażające jak dla mnie jest to co tu się dzieje. I nie ważne w którą stronę. Tyle że jak czytam to osoby popierające wójta już dawno przestały tu pisać a ci co nie popierają to dalej siedza i klaszczą sobie.
mój głos
Nie głosowałam, ale Wójta i jego "działań" nie popieram. Nie ma Pan poparcia i pan to wie. Pan to doskonale wie. Oglądając sesję widzę i słyszę, i my wszyscy widzimy więcej niż się Panu wydaje.
RE: Głosowali, lecz wójta nie odwołali Cytuję wystraszona:
Teraz się dziwicie, że ludzi nie poszli do referendum. Sama bym nie chciała oglądać swojej klepsydry.
mafia z medelin jak chce kogoś zastraszyć to rzuca mu pod drzwi głowę koguta. włoska mafia rzuca pod drzwi martwą rybę. w kondratowicach to pełna kultura.
klepsydra
Z ogólnoludzkiego punktu widzenia - tak najnormalniej w świecie - wywieszenie klepsydry z czyimiś nazwiskami jest tak bardzo poniżej wszelkich kategorii, że na miejscu Pana Wójta spaliłbym się ze wstydu za takie działanie i sam osobiście takie klepsydry zerwał. Ale skoro Pan Wójt takie działania popiera.
RE: Głosowali, lecz wójta nie odwołali
T.W. a moze tak porozwieszamy na tablicach ogloszen zdjecia corki z kochankiem? Innych potrafisz obrażać a nie widzisz co masz u siebie?
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.
Komentarze
[quote name="Pytamsie"]Dyrektorka się zastanawia czmu pod Kondratowicami najwięcej sie pisze? Wie ten co wie o dwórkach. Najpierw wójt pozatrudnia sobie dwórki a potem je wyleje na pysk bo już mu się nie podobaja a baba wiadomo mściwa jest i pisze o wójcie co ślina przyniesie. Trzeba było babom nie gadać że takie cudne a potem nie dawać kopa w zadek to by smrodu nie było[/quote.
Baby, to masz w nosie koleś.
Skąd w was tyle jadu? Czytam i nie wierze. Zapewne 99 % nie miało by odwagi tego w oczy powiedzieć. Przerażające jak dla mnie jest to co tu się dzieje. I nie ważne w którą stronę. Tyle że jak czytam to osoby popierające wójta już dawno przestały tu pisać a ci co nie popierają to dalej siedza i klaszczą sobie.
A słyszymy słyszymy głośnego ja pierd.... nie dało się nie słyszeć panie wójcie
Nie głosowałam, ale Wójta i jego "działań" nie popieram. Nie ma Pan poparcia i
pan to wie. Pan to doskonale wie. Oglądając sesję widzę i słyszę, i my wszyscy widzimy więcej niż się Panu wydaje.
Ale wy w tych Kondratowicach to jesteście poPISdoleni...
Wsrtyd na caly powiat...
Cytuję wystraszona:
mafia z medelin jak chce kogoś zastraszyć to rzuca mu pod drzwi głowę koguta. włoska mafia rzuca pod drzwi martwą rybę. w kondratowicach to pełna kultura.
Teraz się dziwicie, że ludzi nie poszli do referendum. Sama bym nie chciała oglądać swojej klepsydry.
Pan Wójt jest w pełni świadomy, że nie ma poparcia, dlatego nawoływał do bojkotowania udziału w referendum.
Z ogólnoludzkiego punktu widzenia - tak najnormalniej w świecie - wywieszenie klepsydry z czyimiś nazwiskami jest tak bardzo poniżej wszelkich kategorii, że na miejscu Pana Wójta spaliłbym się ze wstydu za takie działanie i sam osobiście takie klepsydry zerwał. Ale skoro Pan Wójt takie działania popiera.
T.W. a moze tak porozwieszamy na tablicach ogloszen zdjecia corki z kochankiem? Innych potrafisz obrażać a nie widzisz co masz u siebie?
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.