Podczas ostatniej Sesji Rady Gminy Kondratowice, zmieniono wynagrodzenie wójtowi Tomaszowi Graczowi. Ile będzie teraz zarabiał? Zapraszamy do lektury jutzrejszego wydania Słowa Regionu.
Brawo!!!!!!!!!! Na wielkie podwyżki wypłaty jest ale na dopłaty dla mieszkańców to się mówi że pusta kasa... Brak słów!!!!!
A dlaczego ktoś ma ci dopłacać??? Zużyłeś 3 kubiki wody płać za 3 kubiki. Na co liczysz.
A jaki ja mam wpływ na cene np .na koszty obsługi karygodnie działającej kanalizacji . A to cena ścieków . Woda kupowana z Łagiewnik i tak dalej. A śmieci no cóz........!!!
Proszę pisać prawdę, do niedawna w Gminie Kondratowice cena wynosiła 26 zł, tylko dlatego że radni niepodniesli na 28 zł trzeba było dopłacać... poczekajcie do nowego roku i wówczas sprawdźcie ceny w innych gminach...
Brawo!!!!!!!!!! Na wielkie podwyżki wypłaty jest ale na dopłaty dla mieszkańców to się mówi że pusta kasa... Brak słów!!!!!
A dlaczego ktoś ma ci dopłacać??? Zużyłeś 3 kubiki wody płać za 3 kubiki. Na co liczysz.
A jaki ja mam wpływ na cene np .na koszty obsługi karygodnie działającej kanalizacji . A to cena ścieków . Woda kupowana z Łagiewnik i tak dalej. A śmieci no cóz........!!!
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.
Komentarze
Radnym i Wójtowi to tylko podwyszki w głowie. Jesteście po prostu do NICZEGO !!!!!!.
Cytuję zenon:
Proszę pisać prawdę, do niedawna w Gminie Kondratowice cena wynosiła 26 zł, tylko dlatego że radni niepodniesli na 28 zł trzeba było dopłacać... poczekajcie do nowego roku i wówczas sprawdźcie ceny w innych gminach...
Cytuję Tak:
Cytuję Motyl:
Cytuję biznesik:
Cytuję Łagiewniki:
Szczególnie że daje ,,podwyszki".
Cytuję Nikoś:
A może masz jeszcze wiedzę ile w każdej gminie jest dopłat?? Też warto by było opublikować. Tak żeby była wyvzerpujaca informacja.
Cytuję biznesik:
BRAWO BRAWO BRAWO , dla włodarza i radnych,oczywiście za nieudolność rządzących płaci kto? MIESZKANIEC
Cytuję PŁOSZ:
Stawki za śmieci (zł/osobę) z pobliskich gmin:
Kondratowice 33,00 zł
Borów 28,00 zł
Ciepłowody 28,00 zł
Jordanów Śląski 29,00 zł
Łagiewniki 27,00 zł
Niemcza 25,00 zł
Strzelin 28,00 zł
Przeworno 28,00 zł
Oława 26,00 zł
Wrocław 25,50 zł
Współczuję wam takiego wójta jest kompletnie do niczego!!!!!
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.