ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Czytelnik
RE: Krawczyszyn pyta wójta
Czy nie macie państwo wrażenia że od jakiegoś czasu , nie tylko z na łamach prasy ale również z wypowiedzi publicznych pan przewodniczący odpowiada za wójta , powiem więcej co niektórzy nawet twierdzą że wójt przestał mieć własne zdanie .... nie podoba mi się to bo nie na takiego wójta głosowałem. ... Wojtek ogarnij się , bo coś tu jest nie halo !!!
0
ZYTA Z PRUSY
JUŻ CZAS
JUŻ PRZYSZEDŁ CZAS NA WÓJTA I GRACZY PIS JEST U WŁADZY JUŻ NIE DŁUGO
0
nikoś II
Nie można pytać Wójtka !
No no Panie Radny jest Pan odważny - zadziera Pan z ....
0
seni
piekielko...
A tak pieknie mialo byc... byc moze potrzebne nowe wybory samorzadowe. Za duzo w tej gminoe kolesiostwa I lizusostwa. A teraz zaczynaja sie jeszcze klocic. I to wszystko za nasze pieniadze.
0
czytelnik
Rada dla Rady
Drodzy radni, jeśli będziecie kierować się uczciwością i prawdomównością to nie będzie wśród Was podziałów. Kolesiostwo, donosicielstwo czy też lizusostwo prędzej czy pózniej wychodzi na jaw. Nic nie trwa wiecznie, stanowiska też, więc zadbajcie o to, aby móc spojrzeć innym w oczy gdy skończy się Wasza kadencja. Życzę zgody i wzajemnego szacunku , bo z tego co zaobserwowałem niektórzy z Was zapomnieli co jest w życiu najważniejsze.
0
Sąsiad
RE: Krawczyszyn pyta wójta
Skontaktuj się z ANR, to oni sprzedają ziemię a wtedy twoja tajemnica się wyjaśni.
0
Gość
Wyjaśnienie tajemnicy....
O jakie grunty toczy się ta słowna potyczka??? Mieszkańcy gminy powinni się dowiedzieć o jakie grunty chodzi, jaka jest ich powierzchnia i wycena ANR!
0

Przeczytaj także