Augustyn będzie grał w Szkocji!
- Cieszę się bardzo, że trafiłem do tego klubu. To dla mnie ogromna szansa. Wszyscy przyjęli mnie bardzo miło. Dawno nie mówiłem w języku angielskim, dlatego teraz będę mógł szybko nadrobić zaległości. Na boisku dam z siebie wszystko dla Hearts of Midlothian i postaram się zaprezentować wszystkie moje umiejętności. Mam nadzieję, że znajdziemy się w najlepszej szóstce ligi i powalczymy o jak najwyższą pozycję – mówił tuż po podpisaniu kontraktu Błażej Augustyn. Nowy klub Polaka w ostatnim sezonie zajął pierwsze miejsce w Scottish Championship. Dzięki temu uzyskał awans do tamtejszej ekstraklasy, do której wraca po roku absencji. Augustyn w Hearts ma zastąpić odchodzącego kapitana Danny’ego Wilsona.
UWAGA!
Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.